-

"When you say that you need me tonight
I can't keep my feelings in disguise
The white part of my eyeballs illuminate."Studenten? Vi bara gillar att festa.

I torsdags tog jag studenten. Känns fint fast ändå ledsamt eftersom jag kommer sakna min klass. Tror inte jag vill bli vuxen riktigt än. Verkar ju bara gå utför om ni ser på den andra bilden.

-

Bara två dagar kvar till studenten och jag är nästan klar med alla mina skolarbeten. känns underbart för nu kan jag äntligen lägga tid på sånt som jag fått lägga åt sidan som till exempel redigeringen av mina filmer från London, Rom och Frankrike.
Idag fick jag för övrigt reda på att jag dansade "breakdance" på scen på balen. Hade nog vart gladare om jag inte fick reda på detta.

Balen.

Hade en rätt så grymt fin bal i fredags.

France.

Nu är jag hemma från Frankrike. Äntligen säger jag, för jag är helt slut efter alla resor den här våren. Under den här resan bodde jag hemma hos en Fransk familj i en liten by som heter Ploërmel vilket var trevligt men krävande. Har lite svårt att komma in i något nytt sådär och inte kunna göra det man vill osv, men det funkade.
Nu skulle jag vilja sova i en vecka men istället har jag ett lass med andra saker att göra innan studenten nästa vecka. Går nu in i en vägg.

-

Är hemma från Rom nu. Har vart en riktigt fin resa.
Dagarna har sett ut som såhär att först sevärdheter, äta, sova och sedan ut på klubbar. Lyckades bli stammisar på en "klubb" och efter ett tag var det vår egen musik som spelades i högtalarna och gratis shottar fick vi. Det enda obehagliga var alla killars blickar och kommentarer. Var nog en och en annan som fick sig en smocka.
Nu försöker jag plugga allt vad jag hinner innan studenten och imorgon packar jag väskan för Frankrike som jag åker till på lördag och stannar i nästan två veckor.
Röstade i omvalet idag. Kul att man fick rösta i omvalet och inte i det vanliga. Men en extra vettig röst skadar inte.

RSS 2.0