l.i.f.e.g.o.e.s.o.n

Stod ute vid kägelbanan en lördag i januari med iskalla händer och filmade in Petter Seander som spelade en ny låt på gitarr. Filmade sedan in mer material under samma dag och här är nu resultatet i form av en minidokumentär.
Annars så sitter jag med huvudet nergrävd i en bok och pluggar om dagarna men nästa vecka ska jag ta en liten paus från det och se Jens Lekman på Henriksberg och sedan ta tåget till stockholm på fredagen och se Noah and the whale på strand på söndagen.

-

Satt idag med Sanna under lektionen och uppdaterade ticnets hemsidan frenetiskt när klockan började närma sig 10:00. Helt plötsligt kände jag mig som tolv igen då man ville gå på alla konserter och var desperat efter biljetter. Nu är det alltså Jens Lekman vi ska gå på och vi klickade till oss en biljett var och efter nio minuter var de slut. Populär man det där.
Har idag suttit och skrivit färdigt skolarbete, redigerat foton till skolan, redigerat film och läst skolböcker. Känner att skolan vill klämma ur det sista lilla liv ur än nu innan studenten. Fast har så mycket att se fram emot nu under våren så jag klarar mig ändå. London blir det om ungefär en månad. Har ju vart där två gånger innan men kan ändå vart något jag missat så om det är någon som har förslag på vad man borde ha sett eller gjort i London så vore det fint.
Coola kidsen i Australien 2000. Kanske borde man klämma in en resa till Australien mellan Italien, London och Frankrike?

Staden sjunker sakta ner i Göta Älv.

Börjar lyssna på Autisternas nya album just nu. Klickade först på låten "Göta Älv" och jag blir så glad. Älskar när man lyssnar på låtar om Göteborg. Det kommer så mycket minnen och känslor. Speciellt Autisterna får mig att tänka tillbaka på tider som varit. Kan känna att jag nästan är tillbaka till 2008 igen.
För att berätta lite om min dag så har det känts som om jag är sjuk fast att jag inte är det. Inte i kroppen utan mer bara känslan att vara hemma på en vardag då det brukar vara skola. Hade studiedag och har därför tillbringat en del tid med att skriva ett religionsarbete och varvat detta med att laga mat, baka och kolla på serier.

Colour my life with the chaos of trouble.

Hämtade ut lite foton idag från en engångskamera jag har haft sen nyår. Dubbel-peace!

-

Det här är en av mina favoritbilder på datorn.
Älskar att det står SEXY i pannan på Sanna och att våra luggar är så långa att till och med sannas ögon lyser under sin.
Jag hoppas verkligen att vi ser lika charmiga och slitna ut efter vår egna student.

RSS 2.0