Common people.

Sitter och steker inomhus med melon. Borde väl egentligen göra detta utomhus.
Igår var jag och såg The Cloud spela i slottskogen och sedan drog jag med dessa och annat trevligt folk till andra lång och vidare till jazzhuset. Mycket trevligt må jag säga.
Nu ska jag tillbringa kvällen med att se Spaced med min syster innan man drar upp tidigt till jobbet. Living the dream!

Save me from yesterday.

Det här är väl det mest produktiva jag har åstadkommit idag.
Världen känns ju lika upp och ned som jag själv.

-

Är hemma från Stockholm. Nu vill jag åka till The Wizarding World of Harry Potter. Behöver det för att dämpa min PPD (för okunniga: http://www.urbandictionary​.com/define.php?term=PPD&d​efid=5469814)

-


Idag ska jag på premiären av Harry Potter DH part 2. Har varit på alla premiärer under åren och idag är det den sista. Lite sorgligt.
Ska även packa väskan för imorgon åker jag till Stockholm.

-

"Hogwarts will always be there to welcome you home." - J.K. Rowling

All I wanna do is bang bang bang! and kaaachiing! take your money.


M.I.A. coming back with power power!

Ligger och dör i min säng. Vaknade upp sjukare än igår så huvudvärk, halsont och snuva förstör min sömn.
Är antagligen festivalen som gjort mig sjuk. Har vart många bra konserter med bl.a M.I.A., Håkan, Säkert!, Patrick Wolf, Henrik Berggren och så The Strokes. Dock är jag lite besviken på The Strokes som endast spelade en timma när de skulle spela två, men bra var dom.
Är så trött på alla människor på festivaler. Redan första natten blev min syster bestulen på hela hennes väska med kläder ifrån vårt låsta tält. Även två som vi bodde med blev bestulna på hela deras väskor. Verkligen peace and love. Längtar nu mer till way out west där de dräggiga människorna håller sig borta från.
Igår fyllde min kära vän Sanna år så vi tog en tripp till döda Göteborg och firade på Queen. Grattis igen!
Idag åker hon upp till Stockholm i några veckor och jag tror nog att jag ska klämma in en resa upp jag med i mitt hektiska liv (haha!) innan jag börjar packa skruvar.

RSS 2.0