Änna!

Känner änna pressen nu va! Så mycket som ska göras och mitt huvud skriker efter någonting.
På fredag ska jag i alla fall dra mig upp till Stockholm och filma lite vilket ska bli kul.
Kolla gärna in min troligt snygga portfolieblogg eller liknande linneasaaranen.bogg.se som jag gjorde i skolsyfte för att visa upp mina fina verk. höhö.

Facit!

Måste göra som åren innan och nämna årets bästa album. Måste erkänna att jag varit rätt så dålig på att lyssna på nya album det här året, har nog alltid varit det, men det var tre album det här året som jag fastnat extra mycket för och det är Laura Marling I speak because I can, Säkert! Facit! och Håkan Hellström 2 steg från paradise.
Andra album som bör nämnas är Per Egland - Dröm om Egland och Petter Seander - The Denial of Me Myself and I som lyssnades sönder under våren.
Sedan var det många album som jag inte riktigt tog mig tid att lyssna igenom eller endast lyssnade på ett par låtar från: Johnny Flynn - Been Listening, M.I.A. - MAYA, MGMT - Congratulations, Vampire Weekend - Contra, The Drums - The Drums, Adam Green - Minor Love, Belle And Sebastian - Write About Love.

Linnéa den snea.

Lever just nu framför Final Cut där jag klipper en bröllopsfilm. Måste nog vara det långtråkigaste jag gjort på länge.
Känner mig ungefär som jag ser ut på bilden nu efter en hel dags redigering. Suddiga ögon och skev. Handen passar också bra in eftersom den ser ut så när jag vaknar på morgnarna. Är det bara jag som alltid lyckas somna på handen så att den är helt bortdomnad när man vaknar och få ligga och slå på den så att man kan röra på den? Finaste minne jag har från denna händelse var när jag slog och skakade på armen så att jag skulle få lite cirkulation i den och råkade släppa den och lyckades knocka mig själv i ansiktet.

Pray for the people inside your head, for they won't be there when you're dead.

Börja få lite smått panik över den stora frågan.. vad fan ska det bli av mig?
Ska man plugga vidare och i så fall vad och var, gå runt här hemma i Nol som en loser eller ska man börja jobba på ett jobb man inte kommer få?
Tur att jag har Mr. Potter och Alas I cannot swim.

-

Vad jag bryr mig om är att se som i slowmotion, hur du går sönder inuti
Så som jag gjorde det.

The water can't drown me, I'm done with my dying.

Om några timmar ska jag upp för att påbörja min sista termin innan jag tar studenten. Orkar inte vänta, vill sluta nu. Satt och gjorde klart min uppgift som jag skulle göra under praktiken idag. Har sådan motivation just nu.
Sen så undrar jag lite om det är ett skämt att killen som nästan körde ihjäl mig på grund av alkohol nyss gick med i facebookgruppen "Namninsamling mot Rattfylleri". *gilla*

Grått nytt hår!

Snyggast på nyår.
Mitt nyårslöfte är att jag aldrig mer ska ha en stor fest i mitt hus.
Är helt mörbultad sen gårdagen då jag och Sanna började fixa allt vid fyra på dagen och städade undan det sista vid sju på morgonen.
Tycker ändå det blev ett fint slut på året och det hoppas jag att alla andra också tyckte. Det borde vara så i alla fall eftersom jag och Sanna är väldens bästa festfixare så att till och med killen som höll i grannfesten kom över till våran.
Fick även två olika fina skateskor på köpet i storlek 45. Får hoppas att inte ägarna till dom ligger i min garderob eller bastu.

RSS 2.0