Tram #7 to heaven.

Nu när gymnasiet snart är slut inser jag hur mycket jag älskar Göteborg. Vill bo kvar här och åka spårvagn hela min ungdom med Jens Lekmans musik spelandes i bakgrunden.
På torsdag lämnar jag ändå min fina stad och åker till Stockholm i några dagar. Kan bli fint.

Vilken jävla lögn att det ska vara ens bästa tid.

En tjej i min klass i högstadiet frågade mig en gång varför jag inte hade min pojkväns namn med ett hjärta bredvid som personlig meddelande på msn. Som om det var en lika vanlig sak som att borsta tänderna på morgonen.
Detta får mig att inse hur mycket jag inte längtar tillbaks till högstadiet eller mellanstadiet heller. Lågstadiet däremot, det var fina grejer. Då kunde man skryta med att man fick en svårare matte- och läsbok och älskade att man fick hem läxor.
Vill ha tillbaks den motivationen.

Det var då, nu vill jag alltid stanna.

Var med Sanna i Göteborg igår där vi åkte spårvagn och fotade lite. Åkte sedan hem och lagade god mat som vi var duktiga och hade grönsaker i. Detta jämnade vi sedan ut med en påse chips.

"Ehe, Råhn."

Har Harry Potter-maraton och varvar detta med att lyssna på The Strokes nya låt.

Acts like a twat but she's a top banana.

Vill åka till slottskogen och se Pulp nu. Förutspådde i höstas att de skulle till way out west och självklart hade jag rätt. Nu väntar jag bara på att de ska boka in The Strokes också.
Fick min balklänning på posten idag och känner mig riktigt feminin i den. Väntar nu bara på att Jarvis Cocker ska bjuda med mig.. men vad är en bal på slottet?

Linnéa after Dentist.

Igår var jag på kommunistfestival där folk sjöng på ryska och sedan vidare till Kellys och Kortedala. Börjar undra om någon spetsade min dricka eftersom min bakfylla idag är ungefär såhär:

I Wanna Be Adored.

Vill att det ska bli vår nu så att jag kan gå i min vårjacka utan att frysa och låtsas att det är en vinterjacka.
Känner att denna våren kommer bli händelserik. Har tre resor inbokade. London, Rom och Paris/Ploërmel. Sedan ska jag då ta studenten och gå på studentbal som jag klickade till mig en klänning till i veckan. Är nu nästan redo att ta studenten. Ska bara skapa mig en framtidsplan först, no big deal.

-

Igår skulle jag färga håret ljusare vilket resulterade i en brun/röd utväxt. Har gjort detta misstaget en gång innan och förstår inte varför jag inte lärde mig något av det. Nu ska jag därför avfärga hela skiten och färga någon fin brun färg som jag vill ha. Hoppas nu på att 1. Jag passar i färgen och 2. Håret inte ramlar av. Men som mamma antydde så färgar ju kändisarna hela tiden så får väl leka kändis då och få perfekt hår.

I helgen tog jag en tripp till stockholm där jag filmade in en liten film och sedan legat utmattad i min systers lägenhet. Nu till helgen ska bli mer party då jag och Sanna bokat in trippla evenemang på lördag som vi ska springa till för att få gratis inträde. Glida runt, hänga runt, låna pengar.

RSS 2.0