If I saw something new I guess I wouldn't care.


All the single ladies.

Har just nu för mycket fritid. Har bland annat tid till att lära mig denna dansen.

-

Nu sitter jag i min systers lägenhet i Stockholm. Resan hit började bra med en och en halv timmas försenat tåg som gjorde att jag missade säkert! på popaganda som jag tänkte lyssna på lite utanför och sedan var inte lägenheten i bästa form den heller. Internet funkade inte, fläkten funkade inte, badrumslampan funkade inte och frysen hade tydligen stått uppe så det var som ett isblock inuti. Woho!
Tänkte att jag skulle få slippa tänka på uppgifter och arbeten och allt annat här uppe men så ringer min gamla svenskalärare upp mig och ber mig skriva om Frankrikeresan som jag gjorde i våras. Undvek att göra det innan jag slutade eftersom det inte ingick i något ämne så trodde jag skulle få slippa men tydligen så får man tillbaka pengar om man skriver den. Vill bara skrika LEAVE ME ALONE!

This is hardcore.

Röda sten i augusti.
Känner mig så jävla bra att jag klarat av min tid på sommarjobbet. Har tagit på krafterna.
Nu idag drar jag iväg till Stockholm i ungefär två veckor. Måste få en väska packad snarast.

Tomorrow I'll be stronger, running colourful, no longer just in black and white.

Förstår inte hur jag kunde leva innan denna filt kom in i mitt liv. Är en av mina bästa ägodelar.
Igår var jag och såg förhandsvisning av Submarine på bio. Herregud vad jag älskar den filmen och soundtracket till den. Som ni ser på inlägget innan så köpte jag detta mästerverk på vinyl och den spelas nu ungefär hela tiden här.. eller när jag orkar gå och vända sida.
Idag har jag gjort i princip ingenting förutom att spela fotboll. Varade inte så länge eftersom jag efter en stund blev jagad genom hela trädgården av min syster som skulle försöka skjuta bollen på mig. Detta resulterade i att jag fick stå med handen i kallvatten.
Är så glad att det bara är en vecka kvar på mitt sommarjobb nu. Min kropp klarar inte av mer tunga lyft av bildelar. Efter det är jag fri och arbetslös och åker upp till Stockholm ett tag.
Fast har börjat få in lite planer nu vad jag ska göra av mig själv. Fick till exempel för mig att göra en försenad ansökan till en kamerakurs här i Göteborg och nu ligger jag tydligen som 3:e reserv. Sen så ska jag även hjälpa till med lite redigeringsarbete till en dokumentärfilm. Känns ju ändå helt ok.

Submarine.

Nu kan jag dö lycklig.

You don't want to live till Monday, and have to do it all again.

Känns som om jag är med i någon film när jag går längst gångarna och packar i takt till Pulp på mitt jobb. Väntar på sista scenen.
Känner mig som alla ordinarie arbetarna som räknar ner dagarna tills man får semester eller till helgen. Fast skillnaden är ju att jag inte kommer tillbaka till stället medan de andra gör det.

Way Out West 2011.

Tre mobilbilder från fina way out west.

“I just don’t know what I’m supposed to be…”

Behöver förändring.

-

Aldrig att den gran ska huggas av
för där ska dom säga är det bästa träd
som den här stan nånsin har känt
och så kan allt som en gång var du
finnas kvar för dom som kommer sen.

RSS 2.0