-


I've got a million things that I need to do, but they're all secondary.

Ungefär såhär har jag suttit de senaste dagarna. Förutom i lördags då vi hade fet påskfest.
På fredag åker jag till Rom med klassen. Woho!

-

Spelade fotboll idag och tog seriösa fotbollsbilder. Fick tillbaka minnen från när jag spelade fotboll på riktigt då jag snarare sprang från bollen än till den. Ljuva ungdom.

Come on you irons!

Är nu tillbaka i Sverige efter en resa till London. Mina fötter värker.
När vi kom till hotellet mitt i natten var vi nära på att bryta oss in på någon annans hotellrum eftersom hotellets system låg nere. Hotellmannen la bena på ryggen och vi gjorde detsamma efter att en gubbe grymtade "someone there?!" när vi stått och ryckt i dörren.
Vi har även vart på fotbollsmatch tillsammans med engelska fotbollsfreak som skriker "USE IT!" "PASS IT!" "YOU FUCKING IDIOT" "WANKAAA!" under hela matchen. Har även gått på museum som såg ut som Hogwarts och sprungit runt i affärer tillsammans med alla andra svenskar.
Fick ta en springtur genom Stansted Airport för att inte missa flyget hem då tåget vi skulle åkt med inte hade någon förare.
Nu väntar en hög med skolarbeten innan resan till Rom nästa fredag.

Souvlaki space station.

Fick för första gången sedan förra årets festivaler lust att gå på festival. Vill ha tillbaka Rip it Up i år.
Ska tillbringa kvällen med slowdive. Shoegaze uttalat på finska är också fint http://translate.google.se/#en|fi|shoegaze.

Helgen v.14.

Spelade in lite småklipp under min helg i Stockholm.
Idag packar jag väskan igen för Londonresan som börjar imorgon.

-

I helgen var jag i stockholm. På söndagen såg jag noah and The Whale på strand. Så fint.

I’m always pretty happy when I’m just kicking back with you.

Är så trött i hela kroppen och huvudet efter helgen. Är trött på skitsnack (mitt eget medräknat). Så nu ska jag istället lägga tankarna på annat, som till exempel att jag ska se Jens Lekman på torsdag och åka till Stockholm i helgen och förhoppningsvis se 5 Years Time live på söndag.

Justin Bieber.

Åh vad skönt med helg tänker ni. För mig känns den här helgen som den mest krävande delen av denna vecka. Ska tillsammans med min klass spela in en musikvideo. Lär ju ta på krafterna eftersom inget funkar som det ska.
Åkte i alla fall hem till mig med Sanna idag där vi fotade med filter och gjorde en låt. Produktivt.

RSS 2.0