Att förstöra för sig själv är det enklaste i livet.

Tänkte gå ut så därför sminkade jag mig. Sedan skulle jag inte gå ut längre så därför tog jag en bild så att jag inte tog på mig sminket helt i onödan.

Winter winds.

Vi gick bort fettet av alla cookies vi ätit sen igår då vi hade julbak.
Dock fyllde vi på med nytt när vi kom hem.

I'm like, Fuck you!

Guds barn ringde precis på dörren och deras blickar sa allt om vad de tyckte om mig ”Hon kommer hamna i helvetet!” när jag både svarade "nej" till om jag trodde på gud eller ville veta mer. På toppen av det så hade jag inga byxor på mig och självklart skulle spotify gå igång som hade låst sig tidigare och skrika ut ”Fuck you, fuck you very very much!". Dålig stämning.


Snape lolz.

Har bland annat tillbringat denna veckan med att se på Harry Potter and the deathly hallows två gånger. Har även fortsatt min praktik och vart på Sime-konferens under två dagar. Det var intressant men lyckades ändå somna en gång under en föreläsning. Detta kanske beror på att jag inte sovit så bra under veckan. Jag sover nämligen på en luftmadrass på golvet som inte innehåller så mycket luft eftersom jag aldrig orkar pumpa i ny. Som tur är så var mina föräldrar här i helgen så nu har jag en madrass med luft i igen och kan förhoppningsvis vara vaken under dagarna i åtminstonde en vecka till /ung och bortskämd

Nu vet du allt om ingenting, din jävla sopa.

Nu ska jag packa kånken och gå ut i skogen där jag ska leka skogsmulle. Borde ta med mig en sirapsflaska med saft i.

If I saw something new I guess I wouldn't worry.

På onsdag och fredag blir det Harry Potter. Something wicked this way comes!

Kolla kolla.

Känns lite konstigt att sitta och lyssna på Håkan Hellström och Nationalteatern på tunnelbanan och pendeltågen och inte på spårvagnarna, men det känns fint att vara här i Stockholm.
Igår blev jag en dränkt katt av allt regn, snö och alla vindar när jag skulle ut och filma. Brukar aldrig riktigt vara höjdrädd men när jag var uppe själv i gondolen och vinden nästan blåse omkull mig kände jag att döden var nära.
Måste säga farväl till min lilla mössa som blåste av mitt huvud igår när jag skulle hem. Den landade på spåret och jag kände att jag inte riktigt ville offra mitt liv för den. När jag kom hem idag hittade jag ett paket postad till mig som innehöll en likadan mössa. Tack!

The Opposite of Hallelujah.

Har haft en intensiv inspelningsvecka som först började med några dagars målande, byggande och fixande och sedan två stycken inspelningsdagar. Detta har tagit på krafterna men bra har det i alla fall gått. Nu har jag en veckas välförtjänt lov innan jag på söndag lämnar göteborg och åker till huvudstaden och praktiserar.

Bilder från inspelningen av The Opposite of HallelujahRSS 2.0