Dom dansar högt över varje lag, och där vill jag också va.Känn ingen sorg för mig Göteborg.

Nu är jag hemma, home, back, tillbaka i goa Göteborg!
Hade "farvälmiddag" idag på kontoret med ostpaj och glass och jag lämnade kvar ett minne av mig i taket med en uppskjuten pommac-kork. Blev även erbjuden att få vara med under en kommande inspelning eftersom jag hade oturen och praktiserade när de inte spelade in något. Får hoppas det blir av.
Har tydligen handlat för en stor summa pengar på H&M på senaste tiden. Fick nämligen en värdecheck på 50 kr på posten. Vad ska jag nu lyxa till med?

Gårdakvarnar och Skit.

25 Mars


Några andra dagar i mars..

-

What is worthwhile
we'll be forgotten when we're gone.

Happy people never fantasize.

Nu är jag tillbaka i stockholm efter en helg i Göteborg. I helgen var jag och såg Kent och fick äntligen sova i en riktig säng och inte på en luftmadrass.
Här är bilder från igår på kontoret.
Jag gömmer mig i hästen och jag ger inget en ärlig chans.

Nu sitter jag här vid mitt skrivbord på kontoret. Har precis fixat lite småsaker på en bröllopsfilm och sitter och väntar på att något ska hända. Det är grått utanför fönstret och jag ska idag ta tåget till Göteborg.
Har funderat en del kring hårfärg. Har haft samma färg i flera år nu vilket är rätt tråkigt. Borde jag kanske ändra lite på det? Röd/brunt är snyggt.. men jag får väl vara samma gamla Linnéa ändå, tråkig som jag är.
Sen har en annan sak ploppat upp i mitt huvud under mina veckor i Stockholm och det är varför det är "inne" att ha en alldeles för puffig jacka? Fjällräven/annan puffjacka i XXXL som går ända ner till vaderna, är det snyggt? och varför har alla sina jackor helt uppknäppta när det är minusgrader? Fast självklart får man ha på sig vad man vill.

Tittade igenom de få bilderna som finns på den här datorn eftersom bilder livar upp bloggar lite och hittade några bilder på Pippi. Hon är charmig och jag älskar att bilden är döpt till Pippirull.Far inte till Stockholm för du blir aldrig mer densamma.

Har precis tittat på Mauro och Pluras. Mysigt program det där och nästa vecka blir det med Markus Krunegård vid bordet.
Jag är fortfarande i stockholm och praktiserar men åker imorgon hem över helgen eftersom jag ska gå och se Kent på lördag. Sedan bär det av tillbaka till huvudstaden på söndag igen och sedan tillbaks på fredag. Kanske kan hinna läsa ut en bok under dessa långa resor?
Vad har hänt sen sist i huvudstaden då? En kväll befann jag mig på någon releasefest för en dokumentärfilm vid namn Ångrarna som visades på väggen till ett glas vitt. Classy! Sedan på konsertfronten har det vart P3 live session med Shout out louds och Petter Seander på kafé 44 och sedan även en del resor till uppsala.
Jag saknar spårvagnarna.

-

Känns som vår idag. Snön försvinner snabbt oh solen lyser.
Här är en bild från gårdagen.

En lång lång tid.

Nu är jag inne i tredje veckan på praktiken. Dagen började med att vi skulle träffas vid Riviera för att ha "möte". Jag som aldrig vart där innan tänkte att jag säkert skulle hitta bra och hoppade vid en tunnelbanehållplats som skulle vara närmast. Gick sedan åt ett håll som kändes bra och efter ett tag kände jag att jag inte hade koll på läget alls och fick ringa Lollo som guidade mig genom stockholm med eniros gatuvy. Sprang runt i en halvtimme och kom äntligen dit tio minuter försent. Fick reda på att Daniel och Johan skulle komma om några minuter och stod utanför porten och väntade då en asiatisk man ställer sig bredvid mig och börjar fråga om jag ska in till Riviera och jag som antog att han ville öppna för mig säger ja. Mannen börjar sedan fråga mig vad som ska hända där inne och om jag skulle bli skådespelare eftersom det var ett filmhus. Han fortsätter fråga mig om platsen och vad jag håller på mig och börjar sedan pte amig i håret och säger att mina lockar var fina och sedan drar han sin hand över min hand. Kände mig illa till mods och backade bakåt då äntligen Daniel och Johan kommer och vi går äntligen in. Tycker sånt där är så jävla läskigt, att folk bara hoppar på än sådär.
Under dagen har jag hjälpt Julia och Bernhard (två andra praktikanter) att fota och fixa i studion till en planch för nya studion. Måste säga att det är riktigt fint där och känner mig lite cool med ett eget skrivbord och allt. Sitter i det rummet längst upp på sidan. Det är Imorgon blir det fixa lite med djungeltrumman och sedan ska jag nog börja klippa något.

På onsdag blir det P3 live session med Shout Out Louds här i stockholm och sedan på lördag ska jag på "Kom som du inte är-fest" i uppsala. Vad är jag inte?

ps. har coolaste plus-bloggen där jag tänkte visa min kreativa sidan.. någon dag. Just nu finns där bara en testfilm jag gjort som är underbar, haha

Dina ord i natten är det enda som når in.

Idag gick jag upp tidigt och följde Kim till pendeltåget i snön och gick sedan hem och sov igen. Blir ingen praktik idag så ska stanna hemma och göra något kreativt som.. kladdkaksmuffins?
Här kommer lite bilder från olika dagar i februari.

19 februari
Dagen innan jag tog tåget till Stockholm.
Älskar att vår "dvärggran" i trädgården nästan är lika hög som huset.


21 Februari

23 Februari

28 Februari

RSS 2.0