Aaaa suenja!


Tillbringar fortfarande mina dagar med penicillin och läser Harry Potter och Dödsrelikerna. Tänkte att det var dags att läsa om den innan filmerna kommer. Sedan så drar jag iväg till emmabodafestivalen på onsdag vilket troligtvis kommer bli party.
Har även vart ute i god tid och planerat en del inför min 18-års dag som är om lite mer än två månader. Jag och Sanna ska nämligen ta flyget till London. Känner att det kommer bli en fin födelsedag.

Sedan tycker jag det känns bra att inte vakna till det här varje natt/morgon. fast ändå lite nostalgiskt.

-

Tog en sväng förbi sjukan igår för att jag upptäckte små röda prickar på kroppen som jag tänkte måste vara dödsfarliga. Sjuksköterskan var dansk så vad som var felet på mig fick jag aldrig veta, men fick tabletter så jag överlever väl.
Måste även meddela att jag överlevde arvikafestivalen och Babyshambles var underbart. Kommer ladda upp lite bilder när jag framkallat engångskameran. Här under får ni ett litet smakprov från Sannas och Erikas kameror.


La belle et la bete.

Is she more beautiful, is she more beautiful
Is she more beautiful than me?

Nästa: Arvika.¡Adiós mis amigos!
Nu drar jag och min tunga packning iväg till arvikafetivalen.


Aldrig nöjd.


Tre dagar kvar tills man drar upp till arvikafestivalen. Imorgon blir det att åka och handla pastapåsar så man övelever några dagar i tält.
Tänkte vara lite vågad och köra på ny hårfärg för några dagar sedan. Det ser i stort sett likadant ut fast lite lite brunare och lite lite rött i hårbotten. Charmigt.

Borde man lägga tusen spänn på att gå på way out west förresten? M.I.A, Lekman och Håkan säger jag inte nej till.. lite sur är jag dock för att Laura Marling spelar på klubb. Aldrig ska man bli nöjd.

Where the wild things are.

Befinner mig just nu ute på Öckerö hos min mormor. Hon ska flytta till huset mitt emot så ska hjälpa till att bära prylar.
Igår befann jag mig i slottskogen på utomhusklubben Where the wild things are. Ser ut att bli fler sådana evenemang och det ser jag fram emot. Vevade hela natten till fet musik med glow sticks i händerna. Mycket charmigt.


We sure are cute for two ugly people.
Idag ska jag till Kållered och fira Sanna som fyllde 18 igår.
Igår lämnade Ozan landet och lämnar mig här i en månad vilket är mycket tråkigt, men nästa vecka bär det av till arvika för lite festivalande. Åh så fint!


-

Har suttit mina fötter i skolan både igår och idag. Herregud säger jag.
Funderar på om man borde låna hem kamerorna och spela in någon dokumentär eller musikvideo eller vad som helst. Känns som om man borde ta chansen nu under sommaren när inga estetare eller annat folk bokar och har sig. Får se vad det blir av det och om man får en bra idé till en video.
Har suttit och tittat på musikvideos av James Copeman nu och måste säga att jag verkligen älskar dem. Speciellt Noah and the Whales video till 5 years time, den bör ni titta upp. Man blir nästan lite smått kär i Laura Marling där. Tror nog att hon och Lily Allen är dagens vackraste tjejer.

RSS 2.0