Vi har en ny tvättmaskin.

Nu är jag tillbaks i goa göteborg igen. Blev sjuk i onsdags så låg hemma torsdag och fredag, men tog ändå tåget till uppsala och firade Tim lite. Kanske inte blev något direkt firande från min sida men det är väl inget man kan göra något åt. I lördags gick jag och Kim och köpte hem goda saker och lagade sedan vegetarisk middag och tittade sedan på sju avsnitt av arrested development i rad. Det var mysigt. Fick sedan igår besök av min syster Louise i uppsala och jag måste säga att Max vegetariska burgare är riktigt god.
Imorgon ska jag ringa runt efter APU-platser. Bättre sent än aldrig säger jag och jag är nervös. Tycker inte om att ringa och söka praktikplatser eftersom man känner sig som en femåring och får inte in det man vill få fram riktigt. Får i alla fall hoppas på det bästa. Har dessutom ett projektarbete att tänka på som jag inte vet vad jag ska göra av. En fotoutställning kanske? Men vart ska jag ställa ut då? Kanske är "mitt problem" till arbetet som jag får jobba med. Kommer nog bli som Sanna säger, att jag kommer gå in i väggen.
Eftersom jag är så egocentrisk har jag massa foton på mig själv. Hittade den här som är från förra veckan. Tycker att jag ser lite asiatisk ut. En lite rund asiat. Annyong, annyong!

Nu borde jag ta tag i mina sextio spanska ord vilka jag troligen har som läxa tills imorgon. Spännande!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0