2009.

Jag tror att jag har lyckas få ihop mitt längsta inlägg någonsin. Grattis Linnéa!
Har tillbringat nästan hela dagen till den här sammanfattningen så jag hoppas någon uppskattar den. Det har tagit på krafterna om man säger så. Lite väl mycket bilder ibland kanske men det är ju helt omöjligt att välja ibland.
Här har ni alltså mitt 2009.


Firade in det nya året med middag hemma hos mig och sedan skansberget.
Kim fyllde år och vi bodde på hotell i Varberg. Var på P3 Guld-galan och i Uppsala.Var i uppsala och hade en fin alla hjärtans dag och vi såg Håkan i Partille.
Lollo fyllde 19 år. Jag och Kim var i Lysekil och hälsade på Joar. Jag åkte upp till uppsala och jag och Sanna filmade i Göteborg.

Jag och Sanna tog bussen och tåget till Lidköping och gick på småstadsfestivalen och jag och Kim firade att vi träffades för ett år sedan med att se på Kusowsky och Sleeping Beauty på Fängelset.

Det var valborg och vi firade Klara när hon fyllde 18. Var i uppsala två gånger och så såg jag Augustifamiljen på Liseberg när Martin Elisson var med och Kusowsky på Göteborgs stadsmuseum.
Våran fina Putte gick bort.
Picknickfestivalen! Fick sommarlov och klippte av mitt långa hår. Lollo tog studenten och vi firade att mamma fyllde 50 med att åka till Barcelona. Såg på indie-fotboll med Martin Elisson och köade för Broder Daniel-biljetter.
Hade fortfarande sommarlov och jag befann mig ofta i Göteborg på fina platser. Var på Broder Daniel Forever på Draken. Sanna fyllde 17 år och det firade vi på Skansberget. Jag och Kim var på Hultsfredsfestivalen och Emmabodafestivalen.


Hade fortfarande sommarlov och var på Way Out West, Göteborgskalaset och Popaganda. Besökte Säffle där jag körde moppe och vi hade överraskningfika i Göteborg för Jennifer som fyllde år. Var också uppe i Stockholm där vi hjälpte Lollo att flytta.
Skolan började igen och jag och Sanna drog upp till Uppsala en helg då vi satt under ett träd medans det regnade klockan fyra på morgonen och lyssnade på Edith Piaf genom en förstärkare.
Fick brev från pliktverket och jag skickade in en lämplighetsansökan. De tyckte inte att jag dög.
Jag och Sanna åkte till Säffle där vi bodde i en husbil, gick på loppisar och tittade på när Kim, Christian och Timmy spelade visor på ett café. Jag och Kim var på dop och vi firade också ett år tillsammans.


Blev förlorad och 17 år. (Bilden är snodd från någon, tror det är Felicias)
Lyssnade mycket på Markus krunegård och var på hans spelning och signering på Bengans och halloween firades med maskerad hemma hos mig.

Jag och Sanna tog filmkamerorna med oss till uppsala och filmade in det sista av våran dokumentärfilm och sedan vann jag inträde till Daniel Gillberts P3 live session. Avslutade månaden med att åka med familjen till Stockholm där vi hjälpte Lollo att flytta från Tumba till Handen.
Kim bodde hos mig och jag kämpade igenom det sista i skolan.
Klippte lugg och tog tåget upp till Uppsala efter skolavslutningen. I uppsala slängde vi oss i snön och bastade och jag förlorade sparkoskulden då vi åkte runt på en "lånad" spark genom den snöiga staden.Året slutade med nyårsmiddag hos Jennifer och sedan skansberget. (Bilderna därifrån är Sannas).


Postat av: Sanna

Fan va snygg jag är på bild jämt. ><

Bilderna från nyår har jag förresten fått av Sandra.. :)

Det suger att jag inte orkar eller har bilder att göra en årsammanfattning själv av. Din är fin iaf! :*

2010-01-03 @ 22:11:19
URL: http://lefanten.blogg.se/
Postat av: L

fina stunder du verkar ha haft! :) (och så ett tack för din snälla kommentar)

2010-01-05 @ 23:58:45
URL: http://mittuppeilivet.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0