2010.

Känns nästan som ett måste att göra en sammanfattning av 2010 eftersom jag gjort det de två senaste åren så här får ni.
Tog tåget till Uppsala under helgerna och festade i Gottsunda. Hände inte mycket annat. Pluggade och försökte överleva vintern.
Såg Petter Seander och Daniel Gilbert i Kungsbacka, båda med två nya fina skivor. Tog en ofrivillig 15 timmars tågresa upp till Stockholm där jag praktiserade på Eskils Junker.
Fortsatte min praktik på Eskils Junker i Stockholm. Var på lite konserter och åkte nog en hel del till Uppsala här med. Såg Kent i Göteborg och avslutade praktiken.
Här någonstans tog det slut mellan mig och Kim. Jag och Sanna började med vårt LSP-projekt som vi brände ut oss själva på. Vi hann även med massor med klubbande och hade även en fransyska boende hos mig i en vecka.
Fortsatte filma massa LSP-videos och filmade även en hel del i skolan. Var i skolan under dagarna och Göteborg på kvällar och helger. En stor händelse var att jag och Sanna åkte inlines genom stan.
Månaden började med ett studentfirande som slutade i bilolycka. Slutade tvåan några dagar efter och tillbringade mycket tid med Ozan.
Dansade med glowsticks på where the wild things are i skogen, var på arvikafestivalen och emmabodafestivalen som jag önskade att jag aldrig åkt till.
(i helvetet)
Var på way out west och tittade på många fina konserter. Började trean.
Var på fin konsert med Jens Lekman på kontiki och fortsatte mitt liv i fina (haha) nol och i skolan.
Fyllde 18 och åkte till London med Sanna där vi sprang ifrån rävarna i parkerna. Spelade in scener till vår film The Opposite of Hallelujah. Fick praktik i Stockholm.
Åkte till stockholm och började min praktik på Galej Produktion där jag var hela månaden. Var och såg Harry Potter and the deathhly hallows två gånger och försökte överleva kylan och snön.
Fortsatte min praktik i Stockholm där jag var med på små inspelningar och hade det fint. Var på Säkert! på Kägelbanan vilket var riktigt fint. Slutade min praktik och tog tåget hem till Göteborg igen och det är väl där jag är ungefär nu.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0