Visst känns det fint att va vid liv, en dag till.

Känns som om många människor inte bryr sig om en fast de kanske gör det.. vad vet jag. Gillar inte att inte veta vad andra tycker för då skapar man sig en egen bild om hur allt är. Oftast blir det dåliga tankar.
Har varit lite duktig idag i alla fall. Gick till kyrkan och röstade till kyrkovalet. Kändes bra. Sedan har jag och Sanna suttit i hennes säng och skrattat åt allt möjligt och också planerat mer om vår dokumentärfilm.
Den 4:e oktober fyller jag 17 år. Känns som om jag har vart det ett år redan så kommer nog inte kännas så mycket anorlunda. Tänkte i alla fall fira denna stora händelse den 3:e på någon fin plats med fina människor. Om ni tycker att just ni borde komma och känner er peppade får ni självklart höra av er. Sanna tycker att jag borde starta ett facebookevenemang men jag tycker att jag är för indie för det. Får se hur det blir med den saken.

Blir irriterad på folk som har något emot homo/bisexuella. Förstår inte varför inte folk kan acceptera att man inte just behöver vara kille - tjej. Bara för att man själv är sådan behöver man väl inte förstöra för andra? Egoister!
Det är väl bara att acceptera att alla inte känner exakt samma. Vi borde bara säga att vi är sexuella istället och skippa den första delen av namnen.

Postat av: Sanna

och jag blev sjukt impad (fråga ej varför) av den sista meningen när du sa den för den stämmer så otroligt mycket. helrätt liksom.

och jag bryr mig om dig <3

2009-09-21 @ 19:14:30
URL: http://lefanten.blogg.se/
Postat av: jennifer

sv: du är förvåningsvärt inte med på nån bild :o ofta jag inte tog ett på dig liksom :(

2009-09-22 @ 12:54:37
URL: http://mintpastiller.devote.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0