Svarta vinbär!

Haha, underbar video!

-


Vi hade halloweenfest hemma hos mig i helgen. jag var vampyr och kim var (som ni kan se på bilden) Thomas Öberg.
Imorgon tar jag och Sanna nya tag på vår dokumentärfilm och åker upp till säffle och filmar. Jag kommer att få ta en buss som går 07:00. Jag undrar om jag kommer dra mig upp så tidigt. Det återstår att se.


Gullbergskajen.

Några fler analoga bilder jag tagit.
Kent.

Det blir Kent till våren för min del också. Fick tag i två biljetter till lördagen i göteborg.


-

I helgen var jag i Uppsala. Kim tog hand om mig hela helgen och vi hade det mysigt.
Nu i veckan blir det filmning på onsdag hoppas jag och på fredag blir det halloweenfest här hemma. Jag ska vara vampyr och Kim ska vara Thomas Öberg. Får hoppas det blir bra och inte några mustacher på våra barnportätt.
Jag skulle bli väldigt glad över en till bevakare på bloglovin. Gillar inte siffran 13.


Dokumentär.

Några av mina analoga bilder jag tagit till ett fotoprojekt i skolan.

14 oktober.

Jag och Sanna tog en sväng till Bengans. Köpte lev som en gris dö som en hund och fick den signerad.
Sanna är fin som ni kan se. Jag har roligt skratt.

-

Hatar sånna här dagar. Hatar sånna dagar man verkligen bara vill ska vara över. Borde kanske inte skriva ett sånt här inlägg för blir bara generad om jag läser det senare.
Sitter hemma och hostar och har nu fått magknip. Fint! Känns så underbart att sitta hemma och tänka på lektionerna man missar i skolan. Hatar att känna så när man inte mår bra.
Dessutom har Kentbiljetterna släppts och jag har inga.

Som om jag bryr mig.

Sänk mitt hjärta som en sten. Ge mig en käftsmäll, jag är feg.

Nu är helgen v.41 slut. Var med Sanna och Simon i fredags då vi tittade på mean girls och sleepy hollow och igår var jag och sanna i stan och sedan på teater. Jag köpte ett par högklackade skor på monki men vet inte om jag riktigt kan gå i dem än. Känns ju inte så bra ifall alla kommer skratta åt mig när jag har på mig dem. Sedan köpte jag en stor kavaj på myrorna också. Har sytt om den lite men känns fortfarande inte riktigt klar. Sen idag har jag haft ett litet kalas med mormor och moster. Vi satt ner i typ fem timmar och nu är jag helt slut och har ont i rumpan.
Känns som om höstlovet närmar sig och har lite saker inplanerade innan dess. På onsdag ska jag se på när Markus spelar på bengans och sedan på fredag tar jag tåget upp till Uppsala. Sedan helgen efter det är det halloweenparty hemma hos mig. Det kommer bli fint.

Dance, dance, dance.

Dagen började med att jag försov mig, men hann ändå vara med på idrotten en stund. Sedan var det foto och jag tog slut min film och framkalalde den. Sedan hade vi inga mer lektioner idag men jag och Sanna stannade kvar i skolan och tankade in mina filmklipp. Nu blir det till att göra svenskan.


5 oktober.


3 Oktober.

Coolaste människorna och coolaste mobilbilderna!
(Bilden på mig är Sannas)
Det var party vid skansenskrona där det blåste och kom några skurar, men det var fint ändå. Fullmåne, fina männsikor, fin utsikt och fyrverkerier. Tack för alla fina presenter och grattulationer.Jag är förlorad och 17 år, Grattis!


RSS 2.0