Foton.

Jag kanske är lite tråkig som laddar upp alla mina analoga bilder men har inte så mycket annat att lägga upp. Kopierade i alla fall två bilder på Kim idag som jag tog på min födelsedag i höstas. Jag tycker om att vara i fotolabbet, det är mysigt.
Längtar efter Kim när jag ser bilderna men han kommer hit i helgen och stannar över nästa vecka så det blir fint.Postat av: Anonym

Fina bilder! Men du kunde ha valt ett finare fotoobjekt! <3

2009-11-11 @ 22:16:07
Postat av: Matao

Korven är en viktig del i kulturen. Inte minst doften från korvgrytan. Men för den sakens skull är det ju naturligtvis inte politiskt korrekt att äta korv. Men kultur är det :)(jag har inte ätit en varmkorv sedan 2001 eftersom jag inte äter gris, men har ätit andra döda djur och ser mig därför inte som bättre än någon annan. Kött är mord men importerade soyaprodukter är en miljöbov och oftast inte speciellt "fair trade", att leva pk är det svåraste som finns, men sålänge man iallafall försöker så är man värd lite extra karma.. )

2009-11-12 @ 18:22:11
URL: http://coolyourboots.blogg.se/
Postat av: Sanna

Jag hatar fotolabbet! Och det är ömsesidigt! Tycker du kan langa lite av ditt tålamod och dina skills så jag står ut! :)

ps. har du lust att se Cry Freedom imorgon? :*

2009-11-15 @ 15:15:11
URL: http://lefanten.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0