Helgen v.48.

Mitt förra inlägg idag var så kort och tråkigt så tänkte fylla på lite här nu.
Jag är så trött på att folk tror att de är så överlägsna hela tiden och att allt kretsar kring en enda person. Vissa kan aldrig erkänna att de har fel.. som om alla kommer tycka de är mycket bättre och kan mer då eller? Jaja..
Idag har vi vart inne i stockholm och ätit och sedan vart på Ikea en sväng. Nu sitter jag här i soffan och tittar på musikvideor på MTV2. Tycker det är synd att vi inte har den kanalen hemma.
Ikväll blir det kanske lite kortspel och Harry Potter. Hoppas ni haft en fin helg v.48.

Jag ser en bil, jag ser en tjej, jag ser en snut,
snart har helgen vecka 48 tagit slut.

Från Tumba till Handen.

Nu sitter jag i en lägenhet i Handen.
Igår var vi på Ikea och sedan har vi burit alla möbler från Tumba-lägenheten. Jag är trött.
Kan inte sluta tänka på skolan. Jag behöver ett långt lov känner jag.

-

God morgon Linnéa och klockan är 05:52.
Brukar försova mig nästan varje morgon men idag vaknade jag innan klockan ringde och kunde inte somna om. är trött och sliten och blev färdig 40 minuter innan jag ska gå till bussen.
Idag ska jag och Sanna dekorera skyltfönster igen. Det komemr att bli hur snyggt som helst.

Kim!

Kim gör en Linnéa!
Jag har haft photo session här hemma där jag fotat Kim med lite olika saker. Det har vart kul. Längtar tills jag får komma in i labbet och framkalla de analoga som jag tog med.
Känner att det är mycket som ska hinnas med innan vi går på jullov men jag hoppas att jag hinner med allt. Wish me luck!


You really got me goin', You got me so I don't know what I'm doin'.

Idag var jag och Kim i Göteborg en sväng och jag köpte en grå T-shirt, leopardstrumpbyxor och en pälsmössa. vet inte riktigt om leopardstrumpbyxor är min grej riktigt men jag ska testa. Sen vet jag inte om pälsmössan är för indie för mig eller inte. Det återstår att se. Nu sitter jag hemma och dricker cola och Kim är på Trädgårn' och jobbar. Jag vill att han ska sitta här och gricka cola och lyssna på kinks med mig nu.
På torsdag åker vi upp till stockholm och hälsar på Tumba-Tarzan, haha. Vi ska flytta Lollo till en annan lägenhet. Då menar jag inte att vi endast ska bära runt på Lollo och sätta in henne i en ny lägenhet utan mer alla hennes grejer och så.


Wanna be on top?

Idag tog jag bussen till skolan och när jag kom dit var det bara fem andra där och jag känner att multimedia A början spåra ut. Jag får aldrig något gjort och det känns meningslöst.
Sedan gick jag hem eftersom vi inte hade svenska och Sanna var inte i skolan så kändes onördigt att börja klippa filmen eftersom vi inte riktigt planerat hur vi ska ha det. Känns skönt med helg nu i alla fall och nu ska jag antigen se på scrubs eller läsa, kan inte riktigt bestämma mig. Tror det får  bli ett avsnitt scrubs först.
Imorgon kommer Kim hit och stannar i en vecka. Mysigt!
Ego-Linnéa var i farten och lekte photosession.
Foton.

Jag kanske är lite tråkig som laddar upp alla mina analoga bilder men har inte så mycket annat att lägga upp. Kopierade i alla fall två bilder på Kim idag som jag tog på min födelsedag i höstas. Jag tycker om att vara i fotolabbet, det är mysigt.
Längtar efter Kim när jag ser bilderna men han kommer hit i helgen och stannar över nästa vecka så det blir fint.-

Mobilbilder är tufft!
Tänkte att det skulle vara trevligt att ladda upp lite bilder från min mobil eftersom det är så väldigt fin kvalité och allt sånt.

Min nya kavaj som jag köpte i Uppsala.


Mina halvnya skor som jag knappt kan gå i.


Mina mjuka långkalsonger som jag tillbringar mina dagar i här hemma.


-

Idag blev jag 1000 kr fattigare. Har nämligen köpt skor, emmabodabiljett och äntligen betalt av sista skulden för min ipod. Haha, det tog bara ett och ett halvt år att betala den.
Idag fick jag ett mail om att jag ska få gå på P3 live session med Daniel Gillbert och Anton Kristiansson imorgon. Det blir intressant! Min syster vann också till en live session, fast med Markus Krunegård i stockholm imorgon.
Tack Lollo för att jag "fick" sno din fråga!
På fredag drar jag, Sanna och filmkamerorna till uppsala där vi ska filma Kim. Ser ut att gå bra med dokumentären tycker jag vilket känns bra. Kommer sedan hem på måndag igen.


-Nu är lovet över och Kim har åkt hem. Tycker att det gått lite väl fort. Har dragit igång filmandet igen och vi har nu filmat en del i Säffle och Göteborg.
Tycker att det börjar bli lite kallt om fossingarna och huvudet när man är ute. Borde man lägga pengar på sånna här svarta skor? Mössa vet jag inte vad jag vill ha för någon. kanske drar till med någon udda svart pälsmössa? Nja, kanske inte. Förslag?


RSS 2.0