Un mostacho negro y grande.

Idag var jag ledig och fint väder var det också. Var med Lollo i Göteborg och hade tänkt köpa en kofta. Men istället för en kofta kom jag hem med ett linne och ett par strumpbyxor. Betalade även en hundralapp för min iPod som jag köpte för ungefär ett år sedan haha. Jag är dålig på det där med skulder. Men har inte så mycket kvar nu.
I helgen var jag i Uppsala hos Kim och på torsdag kommer han hit. Jag vill att det ska finnas ett bättre och snabbare tåg till Uppsala eller att de sänker priserna på x2000. Är så trött på Inter Cityturer. Jobbigt att sitta i fem timmar och en kvart och bara titta på folk som går förbi. Någon som vet en bra sysselsättning på tåg? Läsa är inte ett förslag! Förra gången jag läste fick jag tillbringa en längre tid inne på toaletten och lägga mig mot handfatet och svalka mig med vatten. Det var inte roligt.


Postat av: Matao

Jag har samma problem! Åker tåg minst 8 timmar i veckan och att släpa med sig datorn för resor under 2 timmar (med byte dessutom) känns jobbigt. Att läsa finns ju inte.. Mitt tips - vilket jag sysselsätter mig med - är att mixa ner south park till mp3 och lyssna på i ipoden. Det är fint!

2009-03-21 @ 16:49:11Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0