The sixties.

Måste skriva ett musikarbete om 60-talet tills på fredag. Jag vill ha hjälp!
Kan inte bestämma mig för vilken låt jag ska skriva om heller och som vi sedan ska spela.
Funderar på någon följande:
Strawberry Fields Forever
Yellow Submarine
Ticket To Ride
Love Me Do
Something
All You Need Is Love
Come TogetherVåffeldagen.


oh people you never understand me.

Festivaler.

Kommer nog bli en fin festivalsommar i år!
Emmaboda är pröjsad och klar, biljett till Hultan blir det så småningom och Way Out West sparar jag till. Fick nämligen reda på lite nya band till WOW idag. Vad sägs om My Bloody Valentine? Det här kommer bli fint, mycket fint! Sen ser jag även fram emot att äntligen få se Arctic Monkeys och Lily Allen som ställde in 2007.


16.

Hade sovmorgon till tio i tolv idag. Kände att jag behövde de där extra timmars sömn.
Fick 40/40 på högskoleorden som vi hade i läxa, Woho! Innan vi fick läsa på dom fick jag 16 rätt. Haha, vad bra det kommer gå när jag ska göra det riktiga provet.
Sitter i min säng och lyssnar på Broder Daniel och känner mig lagom svart och svår (min svarta sjal jag har på mig får representera det svarta).
Lollo skrev i sin blogg att hon snart inte kan sjunga i'm only eighteen, i'm only eighteen, moving on nineteen, moving on nineteen mer eftersom hon fyller nitton på fredag. Började fundera på vilka låtar jag kan sjunga om min ålder nu.
Kan ju sjunga I wanna be fifteen, I wanna be fifteen, I wanna be fifteen, 'Cause I'm sick inside nu. Fast den behöver man ju inte vara exakt sexton för att sjunga och för det andra vill jag inte bli femton igen. Kan ju sjunga Sixteen med Timo Räisänen istället eller varför inte Sweet Sixteen med Hillary Dyff? haha.

-

Jag gillar inte nya facebook.
Den får mig att må dåligt.

"Jag ska fresta, jag ska fresta, jag ska fresta dig."

Nu har jag vart och lämnat av Kim vid stationen. Helgen har gått fort men har vart trevlig. Kim kom i fredags då jag var i skolan och på kvällen åkte vi till Göteborg där vi åkte runt lite och så tittade vi på Män som hatar kvinnor på bio. Har inte läst boken men Kim som läst den satt och hade en religös upplevelse i två och en halv timme.
Nu ska jag sätta mig och titta på gamla Mia och Klara avsnitt och sedan ska jag väl försöka ta ite med lite matte och engelska.

Tired of spending time with my cellphone, And messages you sent me ages ago.Tired of impressing tired of proving
Myself to people that I tought already knew me
Tired of nights with none of that sleeping
I'm tired in the mornings tired in the evenings

On The Count 2 3.
Himmel blå Himmel blå.

Nu känner jag att det är mycket. Har spanska, svenska och programblock tills imorgon. Det är rätt trisst.
Idag fick jag i alla fall reda på att jag fått VG på musikprovet vi hade nyss och det är jag nöjd med. jag och en till hade högst poäng. Visserligen är vi bara 8 i gruppen och två av dessa har inte gjort det är men det är bra ändå tycker jag. Nu ska vi börja med ett nytt moment och det går ut på att man ska jobba om ett årtionde. Jag ska jobba med 60-talet och därför skrva en del om Beatles. jag ska även välja ut en låt med dem och sedan blir det ensamble. Något bra förslag på en bra låt som man kan spela och skriva om?
Nu ska jag återgå till mitt pluggande och lyssna på Kings of Leon.

Un mostacho negro y grande.

Idag var jag ledig och fint väder var det också. Var med Lollo i Göteborg och hade tänkt köpa en kofta. Men istället för en kofta kom jag hem med ett linne och ett par strumpbyxor. Betalade även en hundralapp för min iPod som jag köpte för ungefär ett år sedan haha. Jag är dålig på det där med skulder. Men har inte så mycket kvar nu.
I helgen var jag i Uppsala hos Kim och på torsdag kommer han hit. Jag vill att det ska finnas ett bättre och snabbare tåg till Uppsala eller att de sänker priserna på x2000. Är så trött på Inter Cityturer. Jobbigt att sitta i fem timmar och en kvart och bara titta på folk som går förbi. Någon som vet en bra sysselsättning på tåg? Läsa är inte ett förslag! Förra gången jag läste fick jag tillbringa en längre tid inne på toaletten och lägga mig mot handfatet och svalka mig med vatten. Det var inte roligt.


Dirty Dancing.

Jag har gått och blivit lite sjuk. Stannade hemma från skolan igår och gick halva dagen idag. Jag och Sanna åkte och bakade muffins hemma hos mig istället för idrotten. Kände inte att jag var kapabel till att delta med min snuviga näsa och min huvudvärk.
När Sanna åkte hem läste jag en bok. Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket heter den och jag blev lite ledsen. Jag ville ju läsa en kärleksbok med evig kärlek. Men den var fin. Mycket fin. Nu ska jag nog börja läsa ännu en bok av Erlend Loe som heter Gör vad du vill. Får hoppas att den är bra.
Imorgon åker jag och min snuviga näsa till Uppsala. Jag längtar efter att få bli ompysslad. Det är mysigt att bli det när man är sjuk.
Måste bara säga att Frida Hyvönens låt Dirty Dancing är riktigt bra. Lyssna!

Dans, värmländska och studentmat.

"Studentmat.. Fläskkarré, klyftpotatis, stekt broccoli och tomat. Living The Uppsala dream!"Jag tog inga kort i helgen, istället målade jag en bild. Bilden föreställer Kim som jag tillbringade lördagen och halva söndagen med i Säffle. Ännu en gång ville jag slita upp tågdörren och hoppa av i Nol när jag åkte hem, men tåget ville inte som jag utan fortsatte glatt vidare in till Göteborg. Därefter fick jag surt ta en buss tillbaka samma sträcka. När jag kom hem från den värmländska lilla staden började jag tänka på Värmländska.
I fredags var jag med Klara och Sanna på Underage Club. Djuret, 13-åriga fjortisar som hade hamnat fel och dans under Ram Di Dam kan beskriva kvällen bra.
Bra helg med andra ord!
Imorgon har jag levt i 6000 dagar. Det måste firas.

Congratulations Linnéa. You are still in the running towards becoming America's Next Top Model.

Projektarbete i skolan hela veckan. Därför så filmar vi och fotar i Göteborg. Vi jobbar med Göteborgs gators musik och konst. Imorgon åker vi till röda sten och filmar in en fin inledning till konstdelen. Haha, gud vad jag får till meningarna idag.
Franz Ferdinand och Klaxons ska till Hultan. Linnéa bör åka dit! Hur jag ska få in pengarna till det är ännu oklart. Stay tuned!
Jag hörde att det bara skulle vara tjejer som var kortare än 170 till nästa top model. Man kanske borde söka?

Something wicked this way comes.

Nu sitter jag här med kliande, röda, uppsvullna ögon. Känns inte bra.
Har haft Harry Potter-maraton i helgen med Sanna. Tyvärr han vi inte se på femman, men annars var det mycket fint! Haha, man märker hur många repliker och sånger man kan när man ser dom. I helgen har jag även köpt min emmabodabiljett. Känns skönt att ha någonting klart planerat. Vi pratar även om att åka till Barcelona i sommar när mamma fyller år.
På fredag blir det Ram Di Dam och Djuret i fängelset och på lördag tar jag nog en sväng upp till Säffle för att träffa Kim. Innan fredag ska vi hinna med ett projektarbete i skolan som kommer pågå under hela veckan. Projektet går ut på att "fånga Göteborgs själ" och i min grupp ska vi jobba med gatans musik och konst. För våran del blir det filma och fota.


RSS 2.0