Host - snark.

Nu sitter jag i sängen och hostar medans Kim ligger bredvid mig och läser en bok. Han är fin.
Jag vill inte ha hosta och vara förkyld längre. Tror det är svininfluensan som smyger sig på och om det inte är den nu lär jag väl få den i höst.. peppar peppar.
Var och såg Harry Potterfilmen idag eftersom det var premiär. Jag måste ju hålla kvar min status som harry potterfreak. När vi kom dit var det två stycken som satt på två av våra platser så Lollo sprang och hämtade en SF-tjej som tittade på deras biljett och förklarade för de två kvinnorna att de inte skulle se filmen idag utan imorgon. De såg väldigt paffa ut där de satt med sin popcornmeny och fel biljetter och reste sig tillslut och gick.
Tycker i alla fall att filmen var rätt bra. Finns många roliga scener och den var snygg. Men självklart finns det saker som inte stämmer med böckerna och sånt stör man ju sig lite på. Tycker det var fel att sätta in scenen när kråkboet började brinna (som tydligen skulle ge filmen mer action enligt GP) och sedan är Dumbledore helt flamsig och lite för.. galen för att vara Dumbledore.
Imorgon.. eller idag eftersom klockan är mycket, ska vi ta släktfoto med pappas hela tjocka släkt. Tycker hans syskonskara är rolig, nästan som en ramsa, haha. Timo, Tuomo, Tapio, Telle, Teija och Tarja. Man undrar vilken fantasi mina farföräldrar hade. Har i alla fall fått en finne på kinden dagen till ära men eftersom hela fotot kommer vara fylld med finnar hoppas jag att inte alla kommer lägga märke till just min.
Nu har Kim somnat här bredvid så jag ska ta och göra detsamma. God natt!


Postat av: Sanna

Tycker lite synd om de paffa tjejerna med fel biljetter. Jag skulle nog börjat gråta om jag vore dom. eller nått. Stackars.

2009-07-16 @ 19:02:04
URL: http://lefanten.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0