MOONWALK!


Howl Howl Gaff Gaff.
Jag har skrikit ut min förvåning, Jag har gråtit ut.

Nu har jag legat i sängen i ungefär femton timmar och en kvart. Mår inte bra på något sett.

Tåg.

Att sitta baklänges i ett tåg är som att titta tillbaks på allt man lämnar bakom sig,
och att sitta framlänges är som att titta framåt i livet och titta på vad som väntar än.
Jag föredrar helst att titta framåt, att sitta baklänges gör för ont i mig.

Är jag lika fin som Annika Norlin?

Känner mig stressad av skolan trots att det inte är sådär jätte mycket att göra. Detta gjorde att jag somnade när jag kom hem från skolan. Skönt att sova men jobbigt att vakna.
Imorgon har vi endast två lektioner och information om valen inför tvåan. Så det kommer att blir skönt att slippa sluta vid fem. Sen på torsdag åker jag till Uppsala och stannar över helgen.
Appropå rubriken har den ingeting med inlägget att göra.
God natt!

Linnéa behöver pengar.

Jag behöver ett jobb! Jag behöver pengar!
Förslag på bra sett att skaffa pengar på skulle jag vara tacksam för.

Det här inlägget heter INTE Viktor!Inställd filmkunskap = Slippa sluta vid fem och gå hem efter idrotten.
Kommer att bli tungt imorgon för torsdagar är sämst numera. Men trots det är det snart helg och jag ska äta nudelwok så det håller.

Nedräkningen har börjat.

Nu har skolan börjat komma igång igen och det betyder att jag också börjar räkna ner till nästa lov. Fast i och för sig är det lite roliga händelser som händer innan nästa efterlängtade lov. På lördag ska jag, Kim, Klara och Lollo på P3 Guld. Det ska bli kul och det är många bra band och artister som uppträder och är nominerade. Mycket bättre än grammisgalan.
Sen så åker jag upp till Uppsala i slutet av månaden.
Nu inför den nya terminen har vi ändrat schemat lite. Det betyder onödiga två och en halv timmes hål på måndagar, filmkunskap, multimedia, foto, text, arbetsmiljö och säkerhet, långa dagar, några sovmornar, en till engelskalektion och övrigt pluggande.

She's got a ticket to ride, But she don't care.

Tittade igenom lite foton på Beatles och fick sån lust att piffa upp min blogg med några av dom.


I have built a treehouse. Nobody can ses us, 'cause it's a you and me house.

Idag började skolan igen. Jag orkar inte gå upp på mornarna. Det är fruktansvärt. Man hinner ju knappt somna förrän man ska dra sig upp från sängen igen med täcket runt sig för att det är så kallt.
Jag ska försöka få igång mitt läsande. När jag inte har orken till något har jag verkligen inte orken. Just nu sattsar jag på att äntligen läsa ut Fakta om Finland som är en väldigt bra bok och jag känner att jag har dragit ut alldeles för länge att läsa klart den, men nu ska det bli av! Har även några berättelser kvar i The Tales of Beedle The Bard som ska läsas.
Imorgon åker jag och Kim till Varberg för att bo på Hotell över helgen. Jag tror att jag kommer bli svår att dra upp från relaxavdelningen.
När jag var i Säffle under en dag hade vi en filmdag och såg på tre olika filmer. Den första minns jag inte namnet på men det var en speciell film där en komiker skulle ställa upp i Presidentvalet. Handlingen flöt bara på snabbt och jag blev rätt fort uttråkad. Den andra filmen vi såg var Kopps. Haha, vissa scener är riktigt roliga och det var ett tag sen jag såg den sist så det var kul att se den igen. Till sist avslutade vi natten med att se Wall-e som ingen av oss hade sett än. Filmer var snyggt gjort och handlingen var fin. Hela filmen var fin. Se den!Förövrigt så är det 154 dagar kvar tills sommarlovet. Det kan också skrivas som:
5 månader och 3 dagar
13.305.600 sekunder
221.760 minuter
3696 timmar
22 veckor.

2009!

Nyårsaftonsfirandet började med att Jag, Kim och Sanna åt god nudelwok hemma hos mig. Vi satt sedan och pratade och lyssnade på fin musik och tog det lugnt. Klara skulle komma med bussen vid halv nio så vi gick ner i kylan och satte en fin raket vid busshållsplatsen för att välkommna henne. Vi gick sedan hem till mig och hade julklappsutdelning, gitarrspelande och musiklyssnande. Klockan tio tog vi bussen in till stan tillsammans med andra "trevliga" människor. Vi begav oss sedan till Skansberget och gick runt och tittade på den fina utsikten. Efter en stund var det inte bara vi och några andra där utan det var vi och 2000 personer till som stod och räknade ner till midnatt. Vi skålade in det nya året tillsammans och gick sedan och sjöng allsång med några andra. Vi lyssnade på en go trumpetman och skålade med annat glatt folk. Därefter gick vi runt och sjöng på Göteborgs gator till musiken som strömmade ut ur min lilla förstärkare som jag fick tidigare under dagen. Andra saker vi gjorde under natten var att åka spårvagn, se Martin och Pontus från Hästpojken, bli lite irriterad på en städmopp och åkte med en nedspydd 403 till Ale tillsammans med andra "trevliga" människor igen.
Idag gick vi upp sent, åt pizza som 97% andra Alebor och tagit det lugnt.
Gott nytt år på er!

RSS 2.0