Lovet är över och Linnéa är trött.

Nu var det mer än en vecka sedan jag bloggade men jag har haft lov och då även lov från bloggandet. Jag har tillbringat den mesta tiden hos min Kim i Uppsala. Åkte dit i tisdags och kom hem igår. Nu när jag skriver det känns det som om jag åkte dit för bara några dagar sedan. Tiden gick alldeles för fort. Men i alla fall.. på torsdagen tog jag bussen till Kims skola och tittade på ett fint uppträdande från denne man. Trots att gitarren var ostämd under första låten (det märkte jag inte ens eftersom jag nog var mer nevös än Kim) var det fint. Efter spelningen blev jag presenterad inför massa lärare och ja Kim, du har en fin skola. På fredagen gick jag på stan medans Kim var i skolan och tyckte jag var värd en tröja och köpte den eftesom 20%-rabatten lockade. På kvällen gick vi och fikade med lite folk och hade det sedan mysigt hemma.
Alla hjärtans dag firades endast tillsammans med Kim och jag fick parkens skiva som jag velat ha och ett kontrakt på att jag ägde honom hela dagen och Kim fick Beatles Love och ett blandband av mig.
Jag måste läsa 50 sidor tills imorgon i en engelsk bok. Känner verkligen att jag orkar det just nu. Musikprovet och scenen till Hajen kommer inte direkt gå vägen heller. Önska mig lycka till ändå.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0