Hur kan det finnas så mycket här att hata?

Att man kan bli så trött och utmattad av att vara ifrån någon man saknar för länge..
Skulle skriva bokrecension på lektionstid som prov idag. Det tyckte jag var en idiotisk idé. Jag läsa i alla fall ut Fakta om Finland på engelskan innan och knåpade ihop en recension som jag inte läste igenom efter. Jag hoppas den blev ok.
Efter att vi fick i uppgift att ranka de fem bästa filmerna till filmkunskapen har jag upptäckt hur svårt det är. Kom fram till en lista tillslut i alla fall men jag tycker ordningen på dom varierar. Till nästa gång ska jag hitta på en egen scen till Hajen. Lycka till Linnéa! Du kan nog göra det som Steven Spielberg.
Känns som en fredag idag eftersom det har vart en så kort skoldag. Hade tydligen en vikarie på spanskan så den lektionen missade jag eftersom jag trodde den var inställd, och vi hade ingen matte idag och kommer inte ha det imorgon heller. Imorgon kommer det också vara en kort dag i skolan då vi bara har två lektioner; Foto och Text. Text vet jag fortfarande inte riktigt vad det går ut på. Antingen är det layouten och designen när man gör de olika uppgifterna i InDesign eller så ligger betyget mer på texten. Men det kunde tydligen inte läraren svara på heller.
Borde ta tag i engelskaboken, musikprovet och lära mig spela gitarr. Åt helvete med att inte orka saker när man vill orka.
Imorgon är det i alla fall nudelsoppa i skolan. Då ska jag gå och äta trots att jag kunde få längre sovmorgon. Men denna delikatess kan man ju inte missa. Saknar Kim som sitter på ett tåg och åker ännu längre bort ifrån mig. Du är en fisk, bara så du vet. Men jag älskar dig ändå.

Postat av: Kim

Men jag är din fisk. Glöm inte det! <3

2009-02-05 @ 22:21:02Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0