Jag tar en strips, med blandad sås.

Jag är besviken på er! Jag får nästan inga kommentarer alls. Skriver jag tråkigt? Bleknar mina inlägg i jämförelse med Kenza och Blondinbellas? Eller har jag kanske blivit för gammal för branschen?

Idag försov jag mig lite. Fick därför ta en lite senare buss. När jag väl kommer fram till skolan upptäcker jag att jag har tappat bort min skåpsnyckel. Sanna ska ha ett stort tack som har en extranyckel till mitt lås i sitt skåp. Det hade inte vart roligt att få bryta upp mitt lås tre gånger i veckan. Jag har en tedens att låsa in min nyckel i skåpet, vilket jag jobbar på att sluta med. Det går väl sådär.
Tydligen har vi en "önskevecka" i skolan där vi får mat som vi vill ha. Dom har tydligen tagit den maten som dom vet att vi äter mest utav och elevrådet och matrådet har också fått tycka till. Idag fick vi POMMES FRITES till hamburgaren. Det hade jag aldrig kunna tänka mig. Eftersom det är önskevecka lär man väl lägga på sig lite eftersom våran skola verkar vara mycket för fet mat.
Skoldagen avslutades med lite Charlie Chaplin på filmkunskapen och jag måste säga att jag är rätt trött på att sluta fem på onsdagar.
Kusowskys nya skiva Hjärtlös som släpptes idag finns på sotify. Det blev jag glad över. Imorgon åker jag nog till Göteborg för att köpa mitt eget exemplar.

En bild kanske livar upp mina inlägg?


Underage Club och fejan.

Är lite halvt trött på skolan, halvt trött på läxor, halvt trött på det halvdåliga vädret, halvt trött på pengar och lite halvt trött på att alla klagar. Därför klagade jag lite nu också.
Lite kul idé med att starta en Underage Club i Fängelset. Kommer nog gå dit när Ram di dam och Djuret ska spela där nästa helg. Känns som om det var längesen det var småspelningar och sånt i Göteborgstrakterna. I alla fall som jag velat gå på. Får väl hoppas på mer sånt till våren.
Nu känner jag att alla dessa mail om alla uppdateringar på facebook börjar gå mig på nerverna. NEJ, jag vill inte veta varje gång Kajsa har tagit ett steg i sitt hus, NEJ jag vill inte veta att Freddan har skickat en inbjudan till mig till gruppen "vi som hatar facebookgrupper" och nej jag vill inte veta att Pontus har puffat mig. Nu ska jag ta mig samman och ta bort denna inställningen. Kommer att bli härligt!
Idag får ni gärna äta min semla också, sånt där är inget för Linnéa.

Los zapatos.


Skor skulle inte sitta fel. Fast jag tror att Dr. Martens skorna skulle se klumpiga ut på mig och dessutom räcker inte pengarna till. Funderar på att köpa ett par helsvarta converse i den nya modellen till våren istället. Får se hur det blir med det.

Jag är kär i den finaste pojken i världen.


You, you are my Valentine in the back of my mind.


Det var alla hjärtans dag.


Kim var en händig man och spikade upp en tavla och högtalare.


Såhär blev resultatet.

Linnéa har blivit en riktig bloggare.

Dagen började väl inte sådär jätte bra. Skulle läst ut The Outsiders tills idag men somnade med boken bredvid mig inatt. Därför fick snabbt läsa två kapitel imorse och sedan snabbläsa ytterligare två kapitel på lektionerna i skolan. Han tillslut i alla fall. Men dagens plus var att jag fick reda på att jag fick MVG på min recension på Fakta om Finland och spanskalektionen var inställd.
Imorgon kommer Kim hit och stannar i några dagar. Vi ska nämligen på Håkan Hellström i Partille på lördag tillsammans med Lollo. Jag hoppas att det kommer bli fint.
Nästa vecka blir det emmabodabiljett och sedan ska jag samla ihop pengar till Hultsfred. Peace and love skippar jag nog iår även om Pete lockar. Men tyvärr räcker inte pengarna till så jag får väl hoppas på en annan chans att se honom.
Nu mina damer och herrar ska jag lägga ut en bild som innehåller en kopp. Nu är jag en riktig bloggare!


Lovet är över och Linnéa är trött.

Nu var det mer än en vecka sedan jag bloggade men jag har haft lov och då även lov från bloggandet. Jag har tillbringat den mesta tiden hos min Kim i Uppsala. Åkte dit i tisdags och kom hem igår. Nu när jag skriver det känns det som om jag åkte dit för bara några dagar sedan. Tiden gick alldeles för fort. Men i alla fall.. på torsdagen tog jag bussen till Kims skola och tittade på ett fint uppträdande från denne man. Trots att gitarren var ostämd under första låten (det märkte jag inte ens eftersom jag nog var mer nevös än Kim) var det fint. Efter spelningen blev jag presenterad inför massa lärare och ja Kim, du har en fin skola. På fredagen gick jag på stan medans Kim var i skolan och tyckte jag var värd en tröja och köpte den eftesom 20%-rabatten lockade. På kvällen gick vi och fikade med lite folk och hade det sedan mysigt hemma.
Alla hjärtans dag firades endast tillsammans med Kim och jag fick parkens skiva som jag velat ha och ett kontrakt på att jag ägde honom hela dagen och Kim fick Beatles Love och ett blandband av mig.
Jag måste läsa 50 sidor tills imorgon i en engelsk bok. Känner verkligen att jag orkar det just nu. Musikprovet och scenen till Hajen kommer inte direkt gå vägen heller. Önska mig lycka till ändå.

Åt helvete med himlen.

Var i Göteborg med Klara idag och tittade lite i affärer. Tänkte egentligen inte köpa något alls men det blev lite småsaker ändå. Man kan ju inte motstå rean. Köpte en skjorta på Monki med 75% rea, ett par vantar på Weekday, två vinylsinglar på Bengans och en tågbiljett tills tisdag :) Nu lockar chipsen, dippen och drickan.Förövrigt är Parkens skiva Länge Leve Parken riktigt bra.


Åh mitt hjärta du får aldrig gå ifrån mig.

Mitt hjärta slår så fort, så fort. Det har det gjort hela dagen.
Jag låg och tänkte för mycket inatt, alldeles för mycket.

Hur kan det finnas så mycket här att hata?

Att man kan bli så trött och utmattad av att vara ifrån någon man saknar för länge..
Skulle skriva bokrecension på lektionstid som prov idag. Det tyckte jag var en idiotisk idé. Jag läsa i alla fall ut Fakta om Finland på engelskan innan och knåpade ihop en recension som jag inte läste igenom efter. Jag hoppas den blev ok.
Efter att vi fick i uppgift att ranka de fem bästa filmerna till filmkunskapen har jag upptäckt hur svårt det är. Kom fram till en lista tillslut i alla fall men jag tycker ordningen på dom varierar. Till nästa gång ska jag hitta på en egen scen till Hajen. Lycka till Linnéa! Du kan nog göra det som Steven Spielberg.
Känns som en fredag idag eftersom det har vart en så kort skoldag. Hade tydligen en vikarie på spanskan så den lektionen missade jag eftersom jag trodde den var inställd, och vi hade ingen matte idag och kommer inte ha det imorgon heller. Imorgon kommer det också vara en kort dag i skolan då vi bara har två lektioner; Foto och Text. Text vet jag fortfarande inte riktigt vad det går ut på. Antingen är det layouten och designen när man gör de olika uppgifterna i InDesign eller så ligger betyget mer på texten. Men det kunde tydligen inte läraren svara på heller.
Borde ta tag i engelskaboken, musikprovet och lära mig spela gitarr. Åt helvete med att inte orka saker när man vill orka.
Imorgon är det i alla fall nudelsoppa i skolan. Då ska jag gå och äta trots att jag kunde få längre sovmorgon. Men denna delikatess kan man ju inte missa. Saknar Kim som sitter på ett tåg och åker ännu längre bort ifrån mig. Du är en fisk, bara så du vet. Men jag älskar dig ändå.

Jag frågade Kim vad det här inlägget skulle heta men han visste inte heller.

Egentligen borde jag inte vara stressad men när allt kommer på en och samma gång blir man det ändå.. även om det inte är jätte stora saker. Har lite skolarbeten att göra nu och det känns sådär. Men eftersom vi är lediga imorgon ska jag väl pigna till och ta itu med det.
I helgen var jag i Uppsala igen och umgicks med min pojkvän. Jag hade det lyxigt och tog x2000 upp eftersom vi köpt biljetter för 25 kronor i vintras. Jag fick därför byta tåg i Stockholm och var lite nervös över om jag skulle tappa bort mig i den stora centralen våran huvudstad har. Men till min lätnad var det skylat överallt och jag behövde inte stanna upp en enda gång. Runt ett var jag framme och blev omfamnad av Kim. Under helgen tog vi det lugnt och stod utanför en klubb och lyssnade och såg när Markus Krunegård spelade eftersom vi inte hade åldern inne. Vi blev utstirrade och vi fick massa grus över oss. Jag tror inte att vi var så populära. Men trots det och minusgraderna ute var det fint ändå.
Imorgon fyller farsgubben Tuomo 51 år och det firar vi med ett hurra. HURRA!

RSS 2.0