Who the fuck is Linnéa Saaranen?

Jag hatar att komma tillbaka till samma dröm när man vaknat en gång. Idag innehöll min återkommande dröm otrohet, en tjock Kim i kavaj och rosa skjorta, ett söndrigt toaletthandtag, varma mackor och en flygande "bil" i en skidbacke.
Vaknade vid halv två och blev inte direkt glad av det beskedet. Åt frukost och sörjde sedan med resten av chipspåsen och dippen jag åt igår till fyra och ett halvt avsnitt av andra säsongen av True Blood.
Senste inlägget skrev jag för en vecka sedan. vad har hänt sen dess?
Jo, jag har besökt Göteborg nästan varenda dag där jag sett band och haft det trevligt. Göteborgs Kulturkalas erbjöd band och artister som Detektivbyrån, Veronica Maggio, Markus Krunegård, Navid Modiri och Gudarna, Hello Saferide och bob hund. Efter kulturkalaset var det way out west som gällde.

Ända sedan Arctic Monkeys, indiebandet från Sheffield, släppte sin singel When the Sun goes down 2006 har jag vart helt såld i det bandet. Jag var som ett nervvrak när jag missade varenda spelning de haft i sverige under åren. När jag fick reda på att de skulle till way out west blev jag därför helt överlycklig. Jag skulle äntligen få se dem live!
Klockan 22:40 i fredags klev bandet upp på scenen och jag var i extas.
Nu efter konserten måste jag säga att jag är lite besviken. De började med några nya låtar för att sedan spela If you Were There, Beware. Sedan blev det mer nya låtar och de enda låtarna de spelade från deras första album var I Bet You Look Good on the Dancefloor och The View From the Afternoon. Jag som alltid drömt om att få höra When The Sun Goes Down, Dancing shoes, Fale Tales of San Francisco och för att inte tala om A Certain Romance blev lite besviken på låtvalen och saknade Alex turners gamla frilla och den vita gitarren som satt för högt upp. Endast för att det är Arctic Monkeys så förlåter jag dem och jag måste säga att det var underbart att se dem ändå.

12/8
Jag och Kim peppade upp oss lite inför Detektivbyrån och Markus Krunegård på skansberget.
Flugor fanns det gott om.13/8
Jag, Kim och Lollo fikade på Guldhedstornets café och åkte sedan och tittade på Hello Saferide och bob hund.
Jag var lycklig och fick bob hunds halsband. Sjukt bra var det!

14/8
Way Out West dag 1.
Har inte bilder på alla jag såg.15/8
Way Out West dag 2.
Patrick Wolf började dagen med en underbar spelning. Synd bara att den var så kort och att han inte spelade på kvällen. Lilly Allen avslutade festivalen med en fin spelning också.
Postat av: Matao

Fina bilder!

2009-08-17 @ 21:41:04
Postat av: Sanna

Och jag bara fortsätter älska dina bilder. Way Out West och allt är rysligt fint.

2009-08-18 @ 16:54:59
URL: http://lefanten.blogg.se/
Postat av: Frida

fin blogg! vart har du köpt din svarta kjol? supertjusig!!!!

2009-08-25 @ 13:05:01Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0