-

I torsdags tog jag tåget till Tumba där min syster numera bor. Väntade på Kim vid stationen och sedan gick vi till lägenheten och åt nudelwook som vi levde på under helgen. Kim hade nämligen lagat en hel stor skål med denna ljuvliga mat. Mums sa Linnéa!
På fredagen såg vi band som Johnossi och MGMT. Sedan avsluta Markus Krunegård festivalen på lördagen. Blev lite halvt nerslagen av en kille runt 20 som antagligen hade stått lite väl länge i öltältet innan. Sedan när konserten nästan var slut ser jag Kim stå bakom mig med en halvt tom, öppen fjällrävenväska. Fint säger jag och inser att min kamera med feta objektivet, mitt lilla objektiv, plånboken, sjömannshattarna, jackan och plånboken skulle legat där i. Efter att konserten var slut hjälpte vissa till att leta rätt på alla ägodelar efter idioten som ryckte upp hela väskan. Blev lite rädd när någon sa att min kamera låg framför alla och antagligen ar krossad eftersom alla hoppade men den visade sig vara i gott skick och tillslut hittade vi alla prylar förutom min plånbok.
Vi fick tillslut ge upp letandet och åkte sedan tillbaka till Tumba där lollo skulle låsa upp dörren till lägenheten. När vi kom dit var den redan öppen så vi gick in och upp mot Lollos dörr. Där står hon och grejar med låset och upptäcker att den inte går att öppna. Så i en timme fick vi förgäves försöka låsa upp låset som tydligen fastnat.
Klockan var väl hakv tre och vi skulle äntligen gå och lägga oss och då ringer en kille och säger att han hittat min plånbok på debaser i stockholm. Fint tänker jag! fast inte på tanken att några supit upp mina pengar. Som tur var hann vi spärra kortet och hade bara runt 200-300 kr i kontanter så det var rätt lugnt.
Morgen därpå gick jag upp tidigt för att hinna med pendeltåget mot södertälje men eftersom turen inte var på min sida under helgen var självklart det tåget inställt. Fick istället vänta på nästa och sedan byta till buss för att sedan springa till tåget som skulle gå om tre minuter. Hann med det in alla fall men var inte särskillt glad över att behöva byta tåg i Hallsberg en och en halv timme. Tröståt en risifrutti och en påse chips.

Imorgon är första lektionen av spanska steg 4. Dumma vi pluggisar är som väljer till språk och har sig. men pluggisarna måste plugga och klaga lite på det.
Ska göra ett reportage/dokumentärfilm i skolan. Vad ska det handla om?


Postat av: M

Fy fan vilken tung helg du verkar haft.. Tur att det löste sig med kameran & plånboken! Roligt med dokumentär!

2009-08-31 @ 22:54:02
URL: http://coolyourboots.blogg
Postat av: Sanna

Den kan handla om hur trtagiskt det kan bli efter att man tappat pengar. =D

2009-09-04 @ 11:01:44
URL: http://lefanten.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0