Ibland gör man rätt, ibland gör man fel.

Dö Linnéa, dö! Ditt sämsta beslut idag var att inte åka till Liseberg där augustifamiljen spelade tillsammans med Howlin Pelle och Joel Alme. Du borde åkt även om ingen kunde följa med, fuck you!
Istället för att se augustifamiljen drog jag med pappa ut på en tur med bilen. Fint att jag inte kom på hur jag kunde bromsa och hade så mycket fart när jag skulle svänga att jag fick svänga in på gruset innan så att jag skulle hinna svänga och inte åka rätt in i en stolpe.
Till helgen åker jag till uppsala i alla fall och det lär jag ju inte ångra. Mamma och pappa ska till stockholm och hälsa på Lollo så de släpper av mig där och så tar jag tåget därifrån. Det är bra! Sedan blir det stockholm nästa helg också eftersom jag och Kim ska på popaganda.
Nu sitter jag och tröstäter ostbågar.

Postat av: Matao

Ja.. det var därför jag tjatade så på att du skulle lyssna. Antar att du dislikeade eftersom du inte sagt något. Lugnt. Smaken är ju som baken :)Som tur är så är det ju på hobbynivå utan några som helst ambitioner. I oktober/november däremot kommer det att hända grejjer ;)

2009-08-20 @ 20:14:22
URL: http://coolyourboots.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0