Som jag hatar den jävla svikaren.

Jag är så negativ.. och pessimistisk.
Borde sluta.
Skulle bli glad av en glad nyhet eller en komplimang eller liknande.
Borde säga till alla ni som betyder något för mig att jag älskar er.. men jag är dålig på sånt där.
Det är lätt att säga det till de som man vet säger det tillbaka, men svårare till de som man inte vet vad de ger tillbaka.

Bjuder på en svartvit dubbelbild på mig med bob hund-hunden på. Coolt.

Du var aprilhimlen.

I helgen var Kim här. Vi firade vår ettårsdag.
Vi började dagen med att gå längst Gullbergskaj.Sedan gick vi och åt och gick en stund till slottskogen.


Gick till Masthugget och tittade på utsikten.
Såhär i efterhand kan man se röken från branden i Ale.

Åkte spårvagn till Fängelset.


Såhär träffades vi ungeför för ett år sedan.Sleeping Beauty.


Kusowsky.

Tack för en fin helg.

-

Ville bara tillägna ett inlägg till mina två förlorade plektrum som jag kom och tänka på igår. Var rätt längesen båda försvann men de är fortfarande mycket saknade. Det var inte vilka plektrum som helst utan mitt allra första plektrum någonsin som jag fick av en i musikaffären när jag bestämde mig för att köpa en gitarr och så mitt gula plektrum som jag fick efter The Kooksspelningen som Luke hade spelad med, snyfft snyfft säger jag, men jag tror att jag får lägga detta bakom mig. Man kan inte alltid ha tur här i livet.

23 april.

Lång skoldag. Hade först spanskaprov och det gick väl sådär.. rätt så bra. Sedan hade jag lång rast eftersom vi fick sluta efter att vi var klara, så då passade jag på att göra filmkunskapsläxan. Sedan var det engelska med lärarkandidaten och sedan matte då jag och Sanna var mycket produktiva i C-huset. Sedan fick vi gå och titta på musiktreornas projektarbete. Mycket fint! Sedan svenska och sist arbetsmiljö och säkerhet. Åh, vad jag älskar torsdagar.
Imorgon blir det ingen sovmorgon utan nationellt prov i Engelska och sedan bär det av på studiebesök till GP.
Nu väntar jag på att pappa ska komma hem med våran kebabpizza utan kebab.


22 april.

Sitter och lyssnar på Bad cash quartet.
Åkte till skolan och gick på matten idag. Jag och sanna satt och räknade ut hur mycket vatten man slösar på den kranen som står och droppar i klassrummet och som ingen har lagat. Sedan drog mateläraren med oss till vaktmästaren för att visa upp den fina uträkningen, haha fint.
Sedan var självklart musiken inställd eftersom det är den roliga lektionen på dagen. Så då bestämde jag mig för att åka hem en sväng eftersom jag inte börjar förrän 12:45 igen. Har ingen lust att åka tillbaka alls. Har dans på idrotten och jag orkar inte dansa. Sedan är det en håltimma innan filmkunksapen börjar, som håller på till fem. Jobbigt att sluta så sent.
Nu vill jag ha fredag!

Så djävlar, gör vad ni vill!

Ikväll blir det Desperate Housewives och Lost.
Sitter och lyssnar på autisterna på spotify. Får lite 2008-feelings!

Som jag hatar den jävla svikaren.

Sväljer du kravmärkt eller tuggar du grishals?

Jag har ingen lust alls att gå till skolan den här veckan. Spanskaprov på torsdag, ¡Yo preparé una paella!
Sen så är det nationellt prov i engelska A på fredag. Har i alla fall inga vanliga lektioner den dagen eftersom vi ska åka till GP på eftermiddagen, så det är skönt.
Fick en tagg i benen idag på en av stolarna i skolan idag. Härligt att dra ut!
På fredag kommer Kim ner hit och jag saknar honom. På lördag ska vi fira våran årsdag. Då menar jag inte årsdag som i "viharvarttillsammansiettårårsdag" utan "viträffadesförettårsedandag". Det kommer bli fint att vara på fängelset då.
Kom på att det var längesen jag var i Uppsala nu. Har inte vart där på sex veckor. Kommer inte åka dit på några veckor heller eftersom Kim kommer hit nästa vecka också då det är valborg. Tror att det blir grillfest i slottskogen och kanske ett besök i Lysekil senare under helgen.
En sak som jag inte nämnde i inlägget om helgen v.16 var att jag rensade lite av min tidningssamling.
Jag har seriösa problem med att slänga saker så därför har jag rätt mycket tidningar. Fick i alla fall slängt och sorterat en del, hehe.
Härligt att bob hunds nya finns på spotify!


Som jag älskar dig.

Ojojoj! Mitt hjärta sprängs, hela min kropp sprängs!
Konstigt hur låtar kan ge så starka känslor.


Helgen v.16.

I fredags satt vi på textlektionen och gjorde ungefär ingenting. Jag och Sanna satt och disskuterade lite kring småstadsfestivalen men tänkte att det inte skulle fungera att åka dit. Men eftersom hon hade sin systers busskort i väskan som hon fick låna bestämde vi oss tjugo minuter innan bussen skulle gå att vi skulle åka dit ändå. Så vi frågade läraren om vi fick sluta tidigare (vilket vi självklart fick) och skyndade oss till bussen. Fick byta till 600 i Älvängen som var full och vi fick stå efter att Jennie skulle visa oss "hur man fick en plats på 600:an". Varmt var det hela vägen till Trollhättan, där vi hoppade av vid fel hållplats och fick springa till stationen. Vi kom med bussen i alla fall och sedan var vi framme i Lidköping. Tog oss en liten måltid på pressan och gick sedan till sockerbruket. Vi vilade en stund på ett svalkande golv och insåg att vi hade missat lite av JFK, men vi han nog se det mesta. Bra var dom i alla fall!
När det tredje bandet skulle börja spela var det dags att ge sig av hemmåt igen, haha. Så vi sa hej då till Lidköping och gick och köpte färdgodis och åkte iväg med det busslåtande kinnekulletåget och bytte sedan tåg i Herrljunga. Sedan fick vi invänta vår kära 403:a i Göteborg som tog oss hem till byn igen. En dag med mycket resande med andra ord.
Igår flög halva dagen fram och på kvällen kom Sanna hem till mig och vi bestämde oss för att åka och hälsa på Jeni i Kallebäck. Det var trevligt!
Idag blir det en hemmadag och om jag har tur slänger mamma i lite hårfärg i håret så att jag slipper ha en ful utväxt. 


15 april.

Ont i maggen! Var bara i skolan halva dagen. Skulle tydligen ha musikredovisning. Fast vi var bara fyra på den lektionen och endast tre som kunde redovisa. Men det gick bra i alla fall även om jag inte var förberedd alls.
På fredag funderar jag på att åka till Lidköping och gå på småstadsfestivalen, men har inte bestämt mig än. Hade skrivit in i min kalender att det var på lördag så nu blev det lite dåligt med bussar och så.

Alla drömmer om fåglar även du även jag.


BD-boken som jag fick av Kim ♥


ööhh?!

Fantastiskt.

Trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött.
(Kändes bra att skriva det hundra gånger)
Känner ingen pepp på att gå till skolan imorgon kan jag ju meddela. Har ingen pepp för att vara vaken alls den här veckan. Inget händer och jag bara väntar. Om någon vill göra något i helgen så hör gärna av er.

Kim med sin nya fjällrävenjacka på Öckerö.
Det var bra tider, jag såg det bara inte då. Förlåt.

(Jag är mycket cool och har en lookbook
http://lookbook.nu/pacemaker )

Tinnitus i hjärtat.

Idag har vart en riktig lovdag. En sån där dag man går upp rätt sent och sen blir lite förvånad när mamma och pappa kommer hem eftersom det kändes som att man precis ätit frukost. Känner mig lite rastlös här hemma idag men jag orkar inte damma av läxorna och vara duktig.
Imorgon ska jag fylla på mitt fritidskort som går ut och på kvällen kanske det blir så att jag åker till Säffle. Annars så blir det nog på fredag.

Känns som om jag förlorat mycket under tiden jag försökte hitta mig själv.
Jag ville fly, men nu kan jag längta tillbaks.

Blandband och gamla kameror.

Nu är det påsklov och jag börjar redan känns stressen över de prov som kommer efter. Fint Linnéa!
Idag åkte jag till Säffle med Kim en stund och tog sedan tåget tillbaka. Kommer nog nämna det varje gång men jag HATAR att tåget åker förbi där jag bor.
Pappa rensar ut förrådet och där hittas det saker. Två gamla kameror har jag fått och en blixt. Det fanns bara film i ena och den håller jag på att fota upp. Ska bli kul att se om det blir något av korten. Sen hittade han även två kassar med kasettband. Några med Beatlarna fanns och ett antal blandband. Mina föräldrar kan inte ha gjort något annat än blandband när de var unga.

April.

Nu är det april!
Klippningen igår blev inte bra. I alla fall inte luggen. Frisören fattade inte alls hur jag ville ha det så min lugg är så kort att den inte går att ta bakom ena örat som jag vill. Så nu får jag gå runt med ett spänne. Fint!
Men men, nu är det april som sagt och då händer det lite saker. Nästa vecka blir det påsklov och den 25:e firar jag och Kim att vi känt varandra i ett år. Det ska firas på samma plats där vi träffades, alltså fängelset. Men den här gånger blir det inte Hästpojken på scen utan Kusowsky och Sleeping Beauty. Det kommer att bli fint.

Det skulle ju va dans, dans, dans!

Om en kvart ska jag traska ner till bussen. Jag ska klippa mig i Älvängen och sedan ska jag fika med Sanna och Klara om det blir som planerat. Fick otroligt nog färdigt mitt musikarbete igår.. tror jag. Borde nog läsa igenom det innan jag lämnar in, men det får bli av ikväll.
Det känns skönt att solen lyser utanför mitt fönster. Våren är här och sommaren är inte långt borta. Nu känns Håkan helt rätt! Dansade och sjöng väldigt fult till hans låtar i helgen, haha.

RSS 2.0