Det är så jag säger det, du är det finaste jag vet.

Under en tid tillbaka har jag haft svårt att lita på folk. Det kan vara väldigt jobbigt eftersom jag verkligen vill kunna lita på människor. Men om någon som man inte trodde skulle ljuga gör det, är det svårt att bara starta om på nytt och fortsätta att lita på andra. Men på senare dagar har jag märkt att jag börjar få tillbaka saker som jag slängt bort helt, jag har bestämt mig för att försöka lita på andra i framtiden. Men jag vill bara inte bli sårad.

Idag stannade jag hemma från skolan. Jag blev tyvärr sjuk efter mitt besök i Uppsala så nu går jag runt och snuvar och har ont i halsen. Fast det börjar bli bättre i halsen nu i alla fall, men det är inte kul att vakna av att det rinner från näsan. Men imorgon ska jag gå till skolan ändå har jag bestämt, vare sig om snuvan är kvar eller inte. Jag klarar verkligen inte av att komma efter i skolan.

Min resa till Uppsala/Stockholm var trevligt. Alltid lika fint att träffa Kim liksom. Säkert! och bob hund var nog mest värt att se, trots att vi var näst längst fram på bob hund och blev riktigt klämda. (Speciellt av killens feta röv framför som gned sig in i min mage så jag fick andnöd). Kims lägenhet är förvrigt mycket mysig (trots att vi var dåliga på att städa). Jag funderar seriöst på att slå in mig själv och sätta på frimärken och posta mig själv till Uppsala ibland. Fast eftersom jag väger en del kanske frakten blir lika dyr som tågbiljetten?

     


Postat av: SannaWithTheFailLugg!

...om inte annat brukar postrum, inte hålla samma temperatur som vi är bortskämmda med ^^ maha!

2008-09-02 @ 11:56:24Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0