Och dekadensen är hård, Alla mina vänner har gett upp sömn .

Nu är ännu en dag i skolan avklarad och jag känner att det faktist flyter på. Känns som om terminen snart är slut eftersom det går så fort, elleråtminstone snart är höstlov. Är faktist inte så långt kvar egentligen eftersom hösten brukar gå jävligt fort. Om drygt en halvtimma är det den 4:e September. Det betyder att min käre mormor Solweig fyller 82 år, och att det är precis en måndag tills jag själv fyller 16. Jag hoppas inte man blir mer senilare då man fyller 16 för det vill jag inte bli. För ungefär en vecka sedan fick jag tänka efter en stund och jag verkligen fyllde 16, eller om jag skulle bli 17. Samma sak hände mig när jag skulle fylla 14. Men om jag nu kommer ihåg att jag glömde det kan jag väl inte vara helt glömsk ändå?

Idag har jag vart duktig och fixat manuset tillsammans med Sanna till våran extremt snygga musikvideo. Sen har jag även räknat matte hemma så att jag inte hamnar efter, efter min resa till Uppsala. Nu är det bara fyra tal kvar som jag behöver göra, sen läxan vi fick som ska vara klar tills nästa vecka, och även göra engelskan som jag ännu inte fått någon bok till. det ska väl funka. Onsdagar i skolan är förövrigt mycket bra. Vi börjar tio i elva med musik (där vi idag fick lyssna på Håkan och bob hund), sen har vi lunch och efter det är det två långa pass med medieproduktion (rörlig bild och ljud). Det enda jag känner som kommer vara jobbigt under skolan är spanskan. Jag valde till det frivilligt men jag vet inte om det är så smart. Visserligen fick jag MVG i det i nian, men när man kommer in i klassrummet och läraren babblar på spanska  och fattar hälften vet man inte om man gjort rätt val. Men jag hoppas att det blir bättre när man kommer in i det och så kass är jag faktist inte i det så det kommer väl gå.

Förövrigt ska vi åka och fira mormor imorgon och Kim är värd en puss, bara för att han är Kim liksom.


Postat av: Lovis

det där med ålder är så relativt. jag tror alltid(ofta) att jag är 16. jag säger till och med det. fast jag är ju sjutton år fyllda. suck.

och vill bara bli arton

2008-09-04 @ 17:14:27
URL: http://somlighet.blogg.se/
Postat av: Ninni

du är så söt linnéa!

2008-09-05 @ 19:49:35
URL: http://pleasecureme.blogg.se/
Postat av: Sanna

haha, men det var ju som när jag satt på bussen och hon frågade om ålder och jag trodde jag var 16, men du sa "Nehej, du har ju inte fyllt än!" HAHA!!! ps, våran film kommer bli såå great! alla vill bli som oss, jag lovar! ^^ ds

2008-09-07 @ 18:38:21
URL: http://lefanten.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0