Jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans.

Mitt liv känns så litet. känns som om det bara är en ytterst liten del av det stora och kommer försvinna lika snabbt som det kom till. Jag vill få något vettigt och bra gjort här i livet men ändå sitter man bara här och väntar på bättre dagar. Veckan har inte vart händelserik alls utan bara mest bestått utav skolarbeten. I helgen har jag heller inget planerat förutom att jag föreslog för Sanna förut att hon skulle komma hem till mig på en nörd-kväll med chips, dip och dricka och dra en film på det och även plugga matte, bara för att vi är pluggisar. Hon tyckte om idéen. Sen fick vi i uppgift att ta med något till engelskan på måndag som betyder mycket för en själv. Jag vet inte alls vad jag ska ta med mig, förslag? Skulle gärna tagit med Kim men det blir nog lite svårt när han är några mil bort.
Idag gav jag ännu ett fint förslag till Sanna om vad vi kunde göra. Jag tyckte att det var en bra idé att åka till Trollhättan och se på Kristian Anttila när han spelar där nästa lördag, hon gillade även den idéen. Måste fixa ett fritidskort innan dess känner jag, så att livet helt plötsligt blir lite bättre och enklare att genomföra. Veckan därpå kommer Kim på besök i fina Göteborg och vi ska se Håkan på Liseberg och också vara mycket häfftiga och besöka bokmässan.
Nu känner jag att det är dags att logga ut från bdb och kanske övriga sidor också. Kanske för att det är sent för en vardag och kanske också för att det är den tiden då alla äckliga killar går in och frågar efter ens msn.
Förövrigt blev jag glad när Filip och Fredrik vann över Håkan.


Postat av: Äcklig_kille_nr666

ljudlig inandning ÖHHH... HARU ÄMÄSÄNN DÖE? flås host klia sig på kärlekshandtagen

2008-09-12 @ 00:32:16
URL: http://sjalvdistans.blogspot.com
Postat av: s

PMg på kommenteren under/över, vet ej hur det blir... men flåt vi skippade pluggkvällen, sämst är jag! flååååt.

2008-09-15 @ 09:26:40Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0