Jag är ensam, men ärlig mot mig själv.

Idag tog jag och Lollo bussen till Trollhättan för att se när Kristian Anttila spelade. Vi gick runt på gatorna och imiterade Henrik Berggrens marcheranden och gick sedan till Magasin 15 där vi betalade för inträdet och stack sedan till MAX för att dricka. Jag prövade även kladdkakan där som jag länge vart sugen på att testa, men den nådde inte upp till mina föväntningar, utan smakade inte alls gott. Det var liksom bara någon slags konstig mättande choklad blandat med mjöl, helt ovärt. När vi var klara gick vi tillbaka till Magasin 15 och vi såg på lottningen för någon musiksak och satte oss sedan och väntade bland sofforna och stolarna på att Kristian skulle inta scenen. När vi satt där och väntade kommer Kristian in och gå förbi alla. Jag är kanske inte hans allra största fans och inte den snyggaste heller men den enda Kristian Anttila stannade upp och hejjade på var mig. Spelningen börja sen efter ett tag och jag tyckte det var en bra spelning. Efter pratade vi lite med Petter då jag var tvungen att fråga om han hade jobbat som musiklärare på Alegymnasium innan, och Lollo hade rätt. Pratade även med Kristian som ännu en gång nämnde att han köpt ett kylskåp i skogarna i Nol, och även en kamera i Nödinge. Träffade även Elin Magnevik som var där. Vi gick sedan ut, jag blev kallad för BD-tjejen och vi åkte hem.

Fyra dagar kvar tills Kim kommer och fem dagar kvar tills Håkan. Jag kommer nog överleva.


Postat av: Jasmine

Låter som en trevlig kväll (: Mer lyckad än min hemmakväll, hahahah ;D Men jag är sjukt trött och förkyld, så det va värt de endå ;Dsvar: Haha, ja men eller hur?! :D

2008-09-21 @ 11:54:45
URL: http://jasmines.devote.se
Postat av: Lovis

haha, jag lyckades få Petter att skriva upp en kompis på listan dit. Hon är fattig, men känner inte Petter haha. Var det mycket folk? Bra spelning?

2008-09-21 @ 15:20:05
URL: http://somlighet.blogg.se/
Postat av: Astronauten

Hej! Jag undrar om du skulle kunna tänka dig att ägna en minut åt att vara supersnäll mot mig och RÖSTA på mig och LÄNKA till mig i den här fototävlingenhttp://microsites.nokia.se/6220/index.php?thanks=1#/grid/1/-1/votes/5185986Vore hur snällt som helst och det skulle göra mig jätteglad! :DPS. Du kan även vinna en mobiltelefon när du röstar :)

2008-09-21 @ 15:22:43
URL: http://astronautenochfrank.blogg.se/
Postat av: The Kim (ja, han som nämns i nästan alla inlägg!)

Du måste överleva. Annars blir överlever inte jag och då blir du ledsen och kanske dör. o.o

2008-09-21 @ 16:11:57
URL: http://sjalvdistans.blogspot.com
Postat av: s

avis

2008-09-23 @ 16:32:48Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0