1 Oktober.

Tiden har gått fort den senaste tiden. Fast hösten brukar alltid göra det tycker jag. Det kanske är för att man antingen vill ha kvar sommaren länge eller så vill man att det ska bli vinter. Det gör nog att man inte riktigt hinner uppfatta när hösten är. Jag tycker hösten är fin, i alla fall när löven är sådär fint gula och solen lyser. En annan sak som händer på hösten är att jag fyller år, så på lördag blir jag 16 (är fortfarande lite sur över att jag inte fyller 17).

En tanke som satt sig i mitt huvud på senaste tiden är vad som händer med alla människor. Liksom alla sina bekanta och vänner från förr, vad har dom tagit vägen och hur mår dom idag? Jag tycker det är lite läskigt ibland när man mister någon för några år sen, eller kanske bara några månader sen, och träffar sedan personen igen, kanske helt förändrad eller också exakt samma person än idag.

Jag känner att jag börjar bli lite frånvarande. Det kan nog bero på att Kim snor mina tankegångar (fast jag har inget emot det alls). Det kan vara skönt att drömma sig bort. Ibland måste jag nästan nypa mig i armen så att jag inte drömmer allt bara. Men trots att jag nyper mig i armen finns Kim fortfarande kvar, och det gör mig så otroligt lycklig. Men om det nu skulle visa sig vara en dröm så väck mig inte, snälla!

Postat av: Sanna

du skriver så sött! Plus, jag kan skriva grattis på 17årsdagen på ditt paket om du vill? ^^

2008-10-02 @ 13:55:14Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0