"Vad är klockan?" "FUN TIME!"

Det blev en oväntad kväll på St.Persgatan den 10 Oktober. Det som egentligen skulle vara någon form av slappkväll blev helt plötsligt ett barnkalas!
Dagen började med att Kim skyndade sig väg till skolan medan jag låg kvar i sängen för att sedan läsa boken Naiv. Super. som Kim hade läst. Jag gjorde sedan lite andra saker för att fördriva tiden, exakt vad minns jag inte men frukost, borsta tänderna och sova lite till ingick. Jag tog sedan bussen till Kims skola när han slutade. Fick hälsat på en del människor man bara hört namnet på innan och sedan åkte vi bussen till centrum igen och sa Hej då till Simon och Tim som  åkte hem. Vi tog en sväng förbi musikaffären och gick sedan hem och lagade mat och tog det lugnt. Vid sju hade Kim planerat att vi skulle ta en promenad och fika, vad jag inte viste var vad som fanns gömda i buskarna. Vi gick upp för allén till en fin utsiktsplats, åt kladdkaka på ett café, tog en sväng till Domkyrkan och gick sedan i duggregnet till konserthuset och tittade runt lite. Vi skulle sedan hyra en film men det blev inte så utan vi gick tillbaka hem igen. Vi gick upp för trappan till lägenheten och när vi kom fram till dörren sa jag: "Det är någon som pratar där inne!" och Kim svarade: "Vi glömde väl vara tv:n på". "Nej det gjorde vi inte!", sa jag och öppnade dörren men stängde den lika snabbt (fick jag höra efter). Lägenheten hade förvandlas till ett barnkalas! Människor ropade "Surprise!" och gelanger och andra dekorationer hade de prytt lägenheten med. När ja väl lugnat ner mig lite efter chocken sjöng alla för mig och jag fick blåsa ut ljus ur den fina tårtan de bakat åt mig. Fiskedam, heta stolen, sagostund, sång och tal stod på listan. Allt var mysigt och tack till alla som kom (även om jag inte vet namnen på alla). Alla är värda en puss!

Nu sitter Kim här bredvid och spelar på min gitarr och om man tittar upp i taket hänger det fortfarande kvar fem små flaggor, massa tejpbitar, Majas namnlapp, en annan lapp som det står "tak1" på och även en plastsked.

Postat av: lisa erlman

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

2008-10-11 @ 22:10:21
URL: http://whynamemyblog.blogspot.com/
Postat av: lisa erlman

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

2008-10-11 @ 22:11:20
URL: http://whynamemyblog.blogspot.com/
Postat av: lisa erlman

hoppsan dubbel :P

2008-10-11 @ 22:23:09
URL: http://whynamemyblog.blogspot.com/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0