I Linnéas huvud.

Små tankar kan bilda så stora känslor. Inatt hade jag massa små dåliga tankar hela natten och jag orkade inte. Vissa saker är kanske inte speciellt viktiga men när man tänker på dom för mycket blir dom som stora problem dom också.
I Linnéas huvud:
- Hur jag ska få råd med allt det här året. Måste köpa julklappar, egentligen kläder som jag inte köpt på år och sen betala av iPoden som jag inte gjort än, Kristian Anttila biljett och tågresa.
- Tanken av att jag tappat mina två finaste plektrum. Det ena från Luke i The Kooks och mitt aldra första röda som jag fick av affärsgubben.
- Att jag tappat min headsetkabel. Det gör faktist min vardag lite mer jobbig eftersom jag gillar att gå runt och prata i telefon och fixa med saker samtidigt. Och så kan jag inte lyssna på musik på mobilen om min iPod får dåligt batteri.
- tanken av att jag inte kommer ha råd att åka till Kim efter höstlovet. Det kan dröja flera veckor innan vi syns då.
- Att jag måste träna på spanskan.
- Att jag måste städa mitt rum.
- Att jag vill få reda på hur det gick på mitt kassa matteprov.
- Längtan efter att få tillbaks datorn så att jag vet att alla mina saker finns kvar.
Sen så har jag en glad tanke. Och det är att det snart är lov och det här lovet kommer jag tillbringa med Kim. Och jag måste ändå säga att den tanken putter bort de andra tankarna.

Onsdagar är sköna. Vi börjar 10:50 med Musik, sedan är det bamba, sen rörlig bild och sist ljud. Älskar att börja sent för då känner jag att jag kan ta det lite lugnt. Fast oftast brukar det bli så att jag slöar så mycket först och får springa runt i huset i sista minut för att sedan kuta ner till bussen som kommer precis när jag är framme helt varm och andfådd. Nu är det även rätt försent att ta cykeln ner eftersom det börjar bli lite halt och man måste cykla förbi en sväng och eftersomn jag är så stressad när jag ska till bussen har jag ramlat där innan.
Nu bör jag göra iordning mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0