Det har blivit höst och jag är trött.

Har inte skrivit på ett tag nu, men jag har inte haft någon ork alls sen jag åkte från Uppsala. Har vart trött, stressad och inte haft någon kontroll över någonting. Men jag känner att saker och ting börjar falla på plats igen och det är skönt. Det kanske beror på att det snart är helg då jag slipper tänka på prov och läxor, och att det även snart är höstlov då jag får träffa Kim igen. Idag fick jag reda på att inget försvunnit från datorn så jag har kvar alla mina bilder från sommaren som jag inte har fört över på skivor. Nu ska det fixas en egen hårddisk känner jag!
Jag känner att mitt intresse för att läsa böcker har kommit tillbaka, det känns skönt det också. Just nu läser jag Naiv. Super. och den är riktigt bra. Ska kanske ge mig på Fakta om Finland också om den känns rätt. Annars är jag tacksam för förslag på bra böcker.
Imorgon ska jag åka och klippa mig och jag har ingen aning om hur jag vill ha det. Antagligen kommer det bli som alla andra gånger att jag bara klipper det lite kortare och klipper upp det lite, typiskt mig. Men jag kan inte komma på en snygg frisyr som skulle passa mig. Är rädd för sånna förändringar. Jag skulle nog kännt mig för anorlunda och det hade nog inte vart så bra om jag känner mig själv. Det är sånna små bekymmer som kan få mig att bryta ihop helt.
Nu behöver jag läsa lite.

Postat av: Matao

Lugg! Fast om du inte vågar är du ju ändå jättefin i det du har nu ;)

2008-10-16 @ 23:22:29
URL: http://coolyourboots.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0