Värsta störd, ha, tjejen är helt skev!

Jag är en sån glädjedödare. Jag kan vara glad en stund men sen blir jag på så kasst humör så jag vet inte vad. Någon borde typ sätta mig på nästa flyg och köra mig bort dit jag slipper sprida mitt kassa humör.


trött.

Jag är lite trött så inlägget blir kanske lite Linnéa-behöver-sömn aktig.
Imorgon är betygen satta. Jag vet ungefär vad jag kommer få, men är inte säker på alla:
Idrott: G
Engelska: VG
Svenska: VG
Matte: VG
Kemi: VG
Biologi: VG
Teknik: VG
Fysik: VG
Syslöjd: VG/MVG
Spanska: MVG
Hemkunskap: MVG
Musik: VG
Bild: VG
SO: VG
Jag är nöjd i alla fall.

Nu är det så att jag köpt massa saker för mina pengar jag fått på senaste tiden men nu när jag väl har pengar ska jag köpa kläder. Ett måste! Hade tänkt leta efter de här sakerna: Svarta tygskor (mamma betalar), ljusa gråa byxor, skjorta, sjal, tröja med dragkedja, svart linne, vitt linne, Shorts. Får se om man kan pröjsa det.


Plötsligt hamnar man väl under en spårvagn, För Vasastan är som Chinatown.

Ovärt!
är det inte lite slöseri med tid att inte göra något vettigt på en hel dag? Tänk vad massa bra saker man kunde göra, typ hjälpa de svältande barnen eller något annat. Istället sitter jag en hel jävla dag här och inte gör någonting. Förutom fixat iordning mitt rum lite och lyssnat på musik osv men annars bara suttit här. Jag är riktigt dålig. Imorgon har jag bestämt mig för att inte göra samma tabbe och få skuldkänslor på kvällen utan då ska jag fika i Vasa, mycket vettigare enligt mig.

la la la la.

Jag är en tjej som gillar promenader, mysiga café och att ha picknick.
Gå på dejt?


image71

ironi är kul.


..

Inte så trevligt att vakna med nackspärr, smink, toffs, sjal, lampan tänd och rullgardiner uppdragna. Skulle tydligen bara lägga mig ner lite igår innan jag skulle göra iordning mig inför natten men det blev att jag somnade istället. Så när jag väl vaknade var det till och med skönare att gå upp än att ligga kvar.
Idag händer nog inget speciellt. Kommer väll troligen sitta med familjen och kolla på melodifestivalen eller något, även om jag slutat tycka det är roligt sen jag var 13. Men det har blivit en rutin eftersom min mamma tyckts tycka att det är årets höjdpunkt. För att gå in lite mer på just melodifestivalen tycker jag att Frankrike borde vinna. Även om detta kommer bli en mycket ovärd helg kan man ju glädja sig åt att vi endast bara har en vanlig vecka i skolan kvar, för att sedan ha tema vecka och därefter två dagar med annat och skolavslutning, så underbart skönt.
Nu ska jag nog hjälpa pappa att måla.

You'd always be there, Well where are you now?

Den här dagen kommer tillbringas invirad i ett täcke i sängen med pluggande.
Vakna, kände mig helt ok. Låg och drog mig lite i sängen och kände hur kallsvetten drog över mig som ett täcke och magen knöt sig som en hård knut inutti mig. Gick halvböjd till toan och stannade där i en lång stund, kan inte säga hur länge. Trodde att jag skulle spy. Stapplade sedan tillbaka halvböjd till sängen och fick ligga i fosterställning och kvida. Trodde jag skulle kollapsa helt. Fick ligga kvar en lång stund i sängen men gick sedan upp och mådde bättre.
Men nu känner jag att snuvan börjar smyga sig fram. Inte nu! Jag behöver gå till skolan de här två veckorna nu så att jag är med det sista. Och har även arbeten jag måste fixa. Har i alla fall gjort klart uppgiften till Nikolaj Gogols novell kappan idag, ska bara skriva klart den på datorn. Men har en argumentationsuppgift i svenskan och ett musikarbete att göra klart den här veckan som jag inte gjort någonting på än.
Det ska nog gå.

My name is Tristan, and I'm alive.

Kvällens (eller nattens) fråga blir, ska jag orka sova eller inte?
Varför blir det alltid såhär? att jag liksom drar fram saker hit och dit och så sitter man där mitt i natten och vill bara lägga sig i sin mjuka säng och inte orkar fixa iordning något utan bara skita i det. Det är nog en av anledningarna till att mitt rum brukar se ut som det gör. Men jag tror inte någon blir så glad över att det ligger halvtoma chips och dip saker och cola burkar här framför datorn, och inte heller en halvsovande Linnéa som dragit fram fåtölj och även dragit ner kudde och täcke. Men orken finns inte alls av att dra upp mina ögodelar och rensa upp utan jag är nära på att faktist sova här, i fotöljen. Men det skulle nog inte göra gott för ryggen.
På tal om min rygg så fick jag brev igår att de fixat en ny tid för mg att besöka Skolios-saken. Det kommer inträffa nästa fredag. Hade hellre fått på torsdag.
Mitt huvud snurrar lite och har gjort det enda sedan jag smällde i det i glasdörren här bredvid. Det gjorde ont.
Någon individ borde hindra mig från att skriva blogg på nätterna, fast då kanske jag aldrig hade skrivit men ändå. Jag skriver bara så onödiga saker som ploppar upp såhär mitt i natten.
Jag kanske borde sova ändå.


..

Meningslöst.


You put me in the duh-duh magic position, darling.

No hemprovet skulel tydligen vara inne på onsdag. Jag har gjort de två första frågorna, och har tolv frågot kvar som man behöver lägga massa tid på. Saker ligger överallt i mitt rum också, och inte på de ställerna där de ska ligga. Engagemangsnivån är låg känner jag. Jag tror jag tar en macka på det.

..

Jag har en flis i tån, fan.

En trött tjejs tankar i punktform.

Bra och dåliga saker som snurrar i mitt huvud:
Dåliga saker:
- Jag skulle vilja komma härifrån en tag, just nu.
- Jag har upptäckt att mina dagar ser likadana ut, och har gjort det så längesen jag kan minnas (Inte en stor överraskning).
- Jag är trött på att folk klagar på att man inte går ut och gör något vettigt, men det beror på att det inte finns så mycket vettiga saker att göra i den här hålan, vars namn är Nol.
- Jag är trött på att skolan ger oss fullt med inlämningar och läxor nu i slutet av terminen istället för att sprida ut det lite.
- Jag är trött på att bara vara en i mängden.
- Jag har nof världens sämsta självförtroende just nu. Med utseendet och allt sånt.
- Jag är trött på att sova ensam och att därför stanna uppe på nätterna istället.

Bra saker:
- Jag fixade både Way Out West biljett och Peace and love biljett igår.


Jag vill ha dig, se dig, va med dig.

Nu har jag äntligen fått i mig lite mat. Kände riktigt att magen skrek efter mat, men det kanske är förståerligt. I förrgår fick jag inte i mig något på kvällen. Sen kom jag upp ur sängen lite sent igår så jag skippa frukosten och sen så var det äcklig mat i bamba så jag skippa det också. Sen när jag kom hem fanns det ingenting gott att äta så jag tänkte att det var bäst att vänta på mamma så hon får laga något. Det blev en hamburgare. Men mer har det inte blivit. så nu fick jag trycka i mig ett torrt bröd med lite hård ost. Men så kan det bli när man uppnar skafferiet och kylskåpet och upptäcker att det inte finns en enda sak som riktigt lockar än (förutom mjölken).

Jag började inse på morgonen att kvällen inte skulle bli den bästa eftersom jag antagligen inte skulle gå på Almedal, men så blev det inte alls. Jag bestämde mig för att göra en god gärning och bjöd med Sanna dit. Det visade sig vara lite folk där, men det var kul ändå. De spelade de låtar jag ville höra och de gjorde mig glad. Men glädjen höll endast tills jag gick hem från bussen. Då kände jag verkligen av tröttheten och hungern i mig. Men trots det sitter jag här nu. Kanske lika trött och lika hungrig som innan men tror jag kan stå ut.

Enligt Sannas kalender ska vi tydligen på picknick idag. Det var tydligen jag som planerat det också. Får se vart vi kan lägga ner våran fillt och ta fram fikat.

Ha en fin dag!


RSS 2.0