Hårfärg och festivaler.

Nu hade jag planerat att skriva ett vettigt inlägg, men det visade sig bli lite svårt när jag kom på att jag inte har något vettigt att skriva om alls. Kanske är det för att mitt liv inte är så händelserikt, eller kanske bara för att jag är trött. Tanken slog mig bara när jag upptäckte att jag bara slänger ut mig massa idiotiska meningar om hur dåligt ens liv är, och inte en enda förklaring till varför, hur dålig ens lilla by är och hur gärna man vill härifrån. Ibland förstår jag nästan inte ens mig själv. Har förövrigt fått ny färg i håret nu, härligt. Och snart bär det av på festivaler.

..

Ibland vill man bara ge livet en fet jävla käftsmäll.

Jag väntar på ett tåg.

Nu sitter man här äntligen på det jävla tåget. Har vart i Töreboda i ungefär två timmar och det var inte ett nöje. Det var så att jag och Sanna har vart i hennes sommarstuga sen i fredags och skulle med tåget hem idag igen. Först åkte vi från Katrineholm till Hallsberg och bytte sedan tåg för att komma till Töreboda. Sen så stod det på västtrafik att det skulle gå ett regionaltåg hem därifrån så vi hoppade ju av tåget för att vänta på det, men då visade det sig att regionaltågen var samma som det som vi satt på så vi kunde lika gärna suttit kvar. Så vi har åkt runt på en dubbel-vagn ett tag nu genom hålan Töreboda och vart allmänt sura. Men nu är vi äntligen påväg hemmåt. Nästan så att man börjar inse det fina i våran håla... fast det är ju bara att det ligger nära Göteborg.

Man måste upp och leva fast man faller isär.

Ibland tror man att allt ska bli lättare och bättre till sommaren. Att man ska orka med allt när skolan är slut. Jag måste säga att jag är lika trött som innan. Känns inte ens som det är sommar än, men jag hoppas att sommarkänslorna kommer tillslut. Kanske trots allt blir bättre om man kommer bort ett tag, men känns inte så lätt när man är slö. Fast äh, nu ska jag ha en bra sommar! Jag ska inte låta tröttheten förstöra det nu, haha. Jag önskar er alla nu en skön sommar!

Vad vet du om att inte vilja vakna längre?

Nu har jag slutat nian och jag är så in i helvetes glad för det. Ser fram emot ett skönt sommarlov nu och jag hoppas verkligen att det blir ett bra sådant. Idag hade jag bestämt mig för att ta en sovmorgon och för en gång skulle sova ut, som jag inte gjort på länge. Det fick bli att jag gick upp vid halv två. Resten av dagen ska spenderas hemma för jag är helt slö osv så det behöver jag. Imorgon blir det att jag och Sanna köper ett billigt festivaltält och även tittar förbi när Kristian Anttila spelar på bengans. Sen på lördag drar jag iväg. Jag ska hänga med Sanna till hennes sommarstuga i några dagar. Och snart är det även våran två-veckors-festival-resa. Det ska bli skönt faktist, och äntligen har jag fått upp peppen för det. Men ändå känner jag mig trött och allt sånt, jag är slö och orkar inte göra saker som jag egentligen vill och har inte den orken att tycka saker är lika roliga och bra som de egentligen är. Skulle vara skönt att bara få sova bort några dagar så man kommer på bättre tankar och inte bara ha massa saker snurrandes i huvudet.

..

I fredags var det dags för picknickfestivalen i Härlanda, och jag och Sanna hade dagen till ära med oss mycket gott tilltugg. Vi våldgästade Jennifers och Mimis plats i skuggan när vi kände att vi stektes på våran första plats, och efter ett tag hade säffle-pojken Kim hittat dit också. Hatt-pojken var även där och hade förövrigt mycket go Kalle Sprätt dricka som smakade Kiwi. När Håkan och Fiskarna spelade var det dans som stod på listan så därför fick man se allmänt skum ut när man hoppade runt i en midsommars-liknande ring av människor. Mesta av tiden spenderade vi nog på filtarna, men det var mysigt. Fast när jag väl blev på piggare humör blev det hopp och dans till musiken framme vid scen, och sittande på Kims axlar.
Sen bar det av hemmåt, och jag, Sanna och Kim tittade först på film och sen blev det att vi försökte sova. Det gick inte så bra eftersom jag och Sanna inte är anpassade för att sova i en 130 säng tillsammans, så täcket räckte inte så mycket, och ben och fötter hängde ut under hela natten. Även säffle-pojken gjorde det svårt för än att sova med sina trevliga kommentarer som "vaö duhm duh äeh!" och ävens hans snälla slag på mig som han inte ville ge upp med.

Jag vet ingenting, är ledsen för ingenting och jag känner mig dålig.. varför?
Jag orkar inte. 

Mother Am I Good Looking?

Idag har jag åstadkommit mins lika mycket i skolan som alla andra dagar den här veckan. Det fick bli ett par drak-öron av mig idag. Mycket kreativa och fina! Imorgon ska jag på picknick-festival i göteborg. Jag bryr mig inte så mycket om just banden, utan det är mest fikat som lockar mig. Liksom, som Putte behöver sitt knäckebröd på mornarna, behöver jag en fika per dag för att hålla humöret uppe.


Linnéa.

Den här saken är lika tråkig som min dag har vart, därför passar den in just idag.

Skriv ditt namn: Linnéa
Utan att se: Linnea
Med hälen: linjne4aq
Hakan: l,innhea
Lillfingret: linnea
Pannan: oiunbnbews
Näsan: linnea
Armbågen: linnea


I hela mitt liv har jag väntat på livet, jag mest tog den roll som man mig gav.

När man tittar tillbaks på alla dessa gamla inlägg upptäcker man hur livet går alldeles för fort. Man har ju knappt tid att tänka över saker och ting innan allt plötsligt är förändrat. Jag känner att jag har förändrats massor det senaste året, och även de senaste månaderna eller kanske till och med veckorna. Man förändras precis hela tiden. Dessa snabbspolande månaderna tycker jag är lite skrämmande. Tänk att jag ska fylla 16 år iår och medellivslängden är 82 år. Då har jag snart levt en femtedel av mitt liv! Och vad har jag hunnit åstadkomma med? - ingenting. Livet skrämmer mig rejält, liksom trollsländan som flög in i mitt rum tidigare idag. Men med skydd av mitt täcke, och tröja som vapen, lyckades jag komma undan dess äckliga vingar. Men som sagt flyger dagarna förbi för denna lilla stackars tjejen från väst och jag vet inte vad jag ska göra åt saken. Jag vill inte att mitt liv ska se ut som det gör nu i flera år till. Liksom, varför slösa bort livet så? men eftersom jag inte kommer flytta härifrån förrän jag gått ut gymnasiet (det vill säga om tre år) kommer jag nog vara fast i mitt "händelserika" liv med trollslände-fighter ett tag till.

Tema-vecka är förövrigt mycket ovärt. Vi får ändå inget betyg i att fixa krabb-hattar.


oh it's so hard to get by, without a cause.

Jag borde ta bort min blogg. Känns som om man bara skriver till sig själv. Och jag känner ingen pepp för festivaler eller nått sånt nu. Jag kommer se ut som en.... jag vet inte vad. Det känns inte lockande i dagsläget. Jag borde gå ut i solen och sola, men jag har ingen lust till det heller. Kommer väll vara vit och ofräsch hela sommaren istället. Inte ens skolavslutningen lockar nu, fan. Ändå känns det som om jag väntar på något nu, men det är inget jag vill ska hända. Jag är ovärd idag och stänger av mobilen och stannar hemma osv, rutin.

RSS 2.0