Det river o det sliter i min själ var dag, Du lyckas o du ler, men det gör inte jag.

Söndag igen. Sitter som vanligt och inte gör ett skit. Men det är väl så det ska vara.
Veckan har vart ok. Fredagen var bäst. Då stack vi till Partille och såg på bl.a. Kusowsky. Bra spelning tycker jag. Ska ta och åka till Lidköping och se dom med, det känner jag att jag behöver. Ska försöka planera in så mycket saker nu i vår så att man kan bli på bra humör igen. Musik och annat bra kan faktist läka ett brustet hjärta. Haha, det där lät fult.
Nu blir det iaf London på torsdag och det känns skönt att komma bort ett tag ifrån detta avlånga land. Sen när man väl kommer tillbaka är det endast tre dagar skola och sen blir det lov och kent. Men under den skoltiden där emellan blir det nationella prov i Svenska - Novellskrivning. Jag har absolut ingen aning vad jag ska skriva om, men det ordnar sig nog.
Ha det fint.
image48

Alla mina vänner har gett upp sömn.

Åh! Så sjukt bra att Håkan ska spela i Scandinavium in vår. Riktig lycka. Sen så spelar han ju på Arenan veckan efter. Jag funderar på att spara pengar på att gå då med :> Får se hur mycket jag har då.
Sen så ska han ju spela på Way Out West också. Så sjukt bra måste jag säga. Längtar tills de säger fler band som är bokade.
Och idag blir det nog stan. Hoppas jag iaf. Vill ta en fika eller nått sånt. Kan ju inte bara sitta hemma här hela helgen. det gör jag typ alltid och det gör mig deprimerad, tänker för mycket på allt.
Och jag känner för att gå på partyyyyy!

image47

P3 Guld.

18/1-08

Dagen började då med skola, och sedan så åkte jag till Ale-Gymnasium och mötte upp Lollo där. Sedan tog vi bussen till Göteborg och käkade på Burger King och så. Sen så tog vi spårvagnen till Bergakungen och beställde biljetter till Paranoid Park och gick sedan och såg den då ^^ Bara vi och fyra till på bion, ehe.
Sen så var det ju då P3 Guldgalan idag så vi tog spårvagnen dit för att titta om vi kunde typ se nån kändis eller nått, och vi typ smög omkring och letade runt huset, ehe. Sen gick vi upp lite i parkeringshuset så att man kunde se in i huset lite bättre och då fick vi se Niels från Timos band men vi våga inte gå fram då för han var typ med två andra osv. Sen så såg vi Shout Out Louds gå förbi där nere så vi typ sprang ner fast vi han inte fota dom. Men sen så typ fortsatte det regna och vi gick runt lite. Sen så tänkte vi dra hem men vi tänkte att vi skulle gå upp för gången där alla kom typ så vi gick dit och där kommer typ Neverstore osv. Sen så ser vi att alla kändisarna kommer ut från hotellet bredvid så kommer Björn, Samuel och Mats från Mando Diao ut och jag frågar om jag får fota dom och de ställde upp, förutom Björn då för han var för snabb så jag han inte fråga.
Sen så ser vi Timo komma ut med så fick vi fotat han också :D sen så såg vi lite andra artister komma ut som tex Salem Al Fakir osv men de han vi inte fota för alla var typ skit snabba ut. Men medans vi står vid dörren dör alla artister går ut kommer det fram två vuxna, en tjej och en kille som hade stått vi dörren också. Och så frågade de "Ska ni på P3 Guld galan eller?" lät lite sura tyckte jag. Och så svarade vi då "Nej". Trodde att de tänkte säga åt oss att vi måste gå iväg och inte fota där osv. Men så frågar de "Vill ni det då?". Och då blev jag typ helt chockad. Så gav de fram var sitt kuvert till oss och vi bara typ "aaahh". Fast de var typ Efterfest-biljetter i också så de var de tvugna att ta ut kuvertet men vi fick biljetterna. Så vi typ sprang lyckliga bort till ingången igen och går in på röda mattan, helt sunkiga, ehe. Alla hade typ finkläder på sig. Skämdes en aning. Men vi går in i entrén, lämnar in jackorna och går mot platserna då. Så där fick vi knö oss in där vid två lediga platser och typ Petter satt tre rader framför oss och några rader längre fram satt The Ark osv.
Och jag var helt chockad under hela galan, liksom så sjukt många bra band som spela. Vi såg bla: Shout Out Louds, Säkert!, Timo och Hästpojken som spelade. Fast man fick inte fota när det började så jag har inga kort från galan, förutom när Timo spelade en extra låt, Sweet Marie, efter sändningen ^^
Hel sjukt bra dag.

              

Impossible.

Typ hej jag får inte stop på bloggandet.
Jag har kommit på ännu en sak (tankarna rullar på). Jag tänker typ hela tiden på vad andra folk tycker om mig. 24/7. Om nån bara tittar på mig får jag en känsla av att den personen inte tycker om mig. Det är dumt och kontigt men så är det. Och ibland visar det sig att jag hade fel om den personen, men tankarna far omkring ändå.
Kanske borde sluta tänka helt och låta folk få tycka vad de vill om mig, men jag kommer nog alltid ha den känslan inom mig ändå vad folk tycker och tänker om mig.
Gå i ide kanske vore en bra ide?

Om det här ska vara allt vi hann, Så håll mig hårt, håll mig älskling nu.

Att jag inte kan konsentrera mig på prov är någonting jag har märkt nu. Jag orkar inte med skolarbetet mer. Ingen idrott IGEN. Jag kommer sänka mig nu säkert, sista terminen och allt. Känns som man bara ger upp nu, orkar inte mer. Och sen så vet jag inte vad jag håller på med, känner mig förvirrad. Jag är sur på allt och alla, förlåt, men så är det. Hata mig för det, för det borde ni.

Maybe it´s just me, but sometimes it´s impossible to breath.

Mig kan man ha det bra med ett tag
Jag kan lyssna, förstå och trösta
Men när man väl har tröttnat,
hittat nån bättre, kan man bara bryta upp.
För det spelar ju ingen roll,
när man förlorar någon
som man inte behöver,
när man förlorar någon
som inte betyder någonting alls.

And I'm singing uh-oh on a Friday night and I hope everything's gonna be alright.

Jag är skit dålig på att blogga, blir inte så ofta liksom.
Jag har inte tagit ett steg utanför dörren sen nyår (undantagsvis för att hämta postem), kommer antagligen inte göra det förrän skolan har börjat, jag orkar verkligen inte. Och jag vill ha sällskap här hemma idag. Kom hem till mig! Jag ska nog käka chips, dip och dricka cola ikväll <3 och se på London Live. Klaxons ska vara med.
Och jag borde börja tänka på vilka tider jag sover. Skolan börjar ju snart igen och ibland somnar jag inte förrän halv 6. Jag brukar ju gå upp vid 6 tiden när jag ska till skolan >< Det kommer aldrig gå.
Men då kan man iaf nöja sig med att London börjar närma sig, jag är verkligen skit pepp på att åka. Sen så är det ju två konserter i februari och en i mars.
Sen så längtar jag tills våren. vet inte varför men det är så härligt när det börjar bli varmt och allt sånt. Därför tänkte jag börja käka upp julen.


Been thinking about you, and there's no rest
Shit, I still love you, still see you in bed
But I'm playing with myself, and what do you care
When the other girls are far, far better.

image41


RSS 2.0