Gott nytt år!

Nu är klockan runt 15:00 Det betyder att det endast är nio timmar kvar tills det nya året börjar. Jag vet inte ritkigt om jag är glad, ledsen, förväntansfull, panikslagen, orolig eller överlycklig över att det ska bli nytt år. Och nu ska man ju lämna det som vart bakom sig och "börja om på nytt och ta nya tag". Jag kommer nog inte börja om på nytt men kanske börjar tänka på det dåliga som hänt under året och verkligen lägga det bakom mig. Ska försöka med det i alla fall.
Jag har ju redan gjort en lista i bild där jag har med det viktigaste händelserna för varje månad, så där står ju vad som hänt hela året, men det största som hänt och det som man kommer att minnas från 2008 är nog att jag träffade Kim, var i London och alla festivaler.
Sen är det ju det där med nyårslöften.. har inte tänkt på det så mycket och jag kommer aldrig på några bra. Men några saker jag ska försöka uppnå det här året är:
- Kunna hantera mina pengar på ett bra sett.
- Få bra betyg och göra bra ifrån mig i skolan.
- Inte se tillbaks på dåliga saker som hänt.
- Gå på festivaler.
- Inte tänka så negativt om skolan.

Och så har vi ju också musiken 2008. Jag gör en liten lista på de bästa nya skivorna enligt mig.Caligula (Hästpojken)
Föll direkt för Shane McGowan som spelades på radion och laddade genast ner skivan. Ett album som snurrat i min spelare enda sedan den 15 mars då jag köpte skivan tills nu i slutet av året. Klockrent album med låtar som var och en blivit en favorit.Försent För Edelweiss (Håkan Hellström)
Underbart album med Håkan som ofta kommer påminna mig om 2008. Håkans spelningar på festivaler, slöa dagar i sängen med skivan spelandes i bakgrunden och kärlek är skivan för mig.More Modern Short Stories From Hello Saferide (Hello Saferide)
Första gången jag hörde skivan var i sängen med Kim då den spelades på vinyl som jag fick när jag fyllde år. Låtar som Anna, 2008 och 25 Days har verkligen gått rakt in i hjärtat.Konk (The Kooks)
En skiva som spelats otroligt mycket hos mig under sommaren. Skivan innehåller otroligt bra låtar och jag tror nog att det är precis som Caligula att alla har vart en favorit under året.

Sen har jag även andra bra album som jag kanske inte lyssnat lika mycket på men ändå är något speciellt:
Markusevangeliet (Markus Krunegård)
Falling Off The Lavender Bridge (Lightspeed Champion)
Leaving On A Mayday (Anna Thernheim)
Från Och Med Nu Och 20 Dagar Framåt (Almedal)

Postat av: Matao

Jag satte också Caligula i topp :) Men du, lyssna på David Sandströms Pigs Lose.. en av årets bästa skivor! Gott nytt år på dig!

2008-12-31 @ 16:46:20
Postat av: Linnéa

man har nästan alltid ett löfte att spara pengar, typ2009-01-03 @ 13:41:35
URL: http://trashscissors.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0