Linnéa 2008.

Jag tänkte att jag skulle göra en liten sammanfattning av året och det har tagit så jävla lång tid att göra den här så nu är jag helt utmattad, haha. Har försökt få in höjdpunkterna och slängt in en bild från varje månad och en liten textrad som påminner mig om månaden. Jag försökte att inte göra en sån där nuskajagberättaalltdåligtsomhäntunderåretochhurdåligtjagmåttinlägg. Jag hoppas att jag lyckades undvika det.

Januari: January 1st and it's already clear; It's gonna be another shitty year.
-Jag var mycket possitiv och hade stora förväntningar inför det nya året.

Året började lite halvt kasst minns jag. Orkade inte riktigt anstränga mig i skolan. Jag och Lollo kom lite spontant in på P3 Guldgalan och jag var och såg Kristian Anttila och Kusowsky. I slutet av månaden åkte jag och familjen till London.
Februari: Spinning, my head is spinning, Up and round and round!

Vi var i London och firade pappa och gick på Abbey Road. Jag och Lollo var och såg Kent i Trollhättan och jag var även på andra små spelningar. Jag antar att det var sånt som höll mig glad (haha, så nere var jag nog inte som det låter!).
Mars: Here comes the sun, do do do do.

Jag var och såg Mando Diao i Lisebergshallen. Våren började komma och jag blev glad. Var på flera signeringar: Hästpojken, Almedal och Håkan Hellström. Lollo fyllde 18.
April: Jag var ingen, du var aprilhimlen.

Jag och Sanna gjorde vackra videos och var på Fairfest. Var och såg Kusowksy och Håkan Hellström. Det blev fint väder och riktig vår! Jag blev glad när Henrik var på förstasidan i GP där det stod att Broder Daniel skulle spela på Way Out West. Jag träffade Kim första gången och vi var och såg Hästpojken i Fängelset.
Maj: Plötsligt hamnar man väl under en spårvagn, För Vasastan är som Chinatown.

Vi åkte till Scweiz och gick på dop. Var på Almedal i Fängelset och Hästpojken på Liseberg. Jag gick runt och var allmänt slö och väntade bara efter sommarlovet. Träffade Kimmmm och hängde med Sanna!
Juni:
Man måste upp och leva fast man faller isär.

Slutade högstadiet!!11 Gick på picknickfestivalen med Kim och Sanna och träffade vinkararmén. Gick på Kristian Anttila signering och åkte till Sannas sommarstuga. Firade midsommar med Kim och sanna och köpte festivaltält. Var och såg Timo på Liseberg med Sanna, Jenni och Lollo. Åkte iväg till Borlänge med Sanna och gick på Peace and Love och började direkt efter jobba på Arvikafestivalen.
Juli:
You, you are my valentine, in the back of my mind.

Fortsatte att jobba på Arvikafestivalen och jag och Sanna blev sjuka efter dessa drygt två veckor i tält och värme. Vi var en del hos mormor på Öckerö. Jag åkte till Säffle och gick på Rip it Up med Kim. Jag och Kim åkte sedan till Göteborg där vi träffade Adam Bolméus. Och Höstpojksduon gav även en tårta till Martin. Ödet för den tårtan är dock oklart. Här någongång lämnades även min svarta rosett ifred. Den ligger nu gömd i en av mina lådor.
Augusti:
Oh the world won't understand, it's left no time for us.

Det var Way Out West och Broder Daniel. Viktor och Erik gästade familjen Saaranen. Jag var och såg Kusowksy och Ram Di Dam. Putte fyllde 10 år! Började media på Alegymnasium. Jag åkte till Uppsala två gånger och jag och Kim gick på Popaganda.
September:
Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din.

Jag blev tillsammans med Kim. Blev BD-tjej med ett BD-märke på jackan!! Såg Kristian Anttila i Trollhättan med Lollo och Håkan på Liseberg. Åkte även till Säffle med Kim.
Oktober:
Du kanske tycker jag verkar borta i tankar... Och det kanske stämmer.

Linnéa fyllde 16 år! Jag fick en Kim i en låda och en nära-döden-upplevelse när jag öppnade dörren till Kims lägenhet och helt plötsligt befann mig på ett barnkalas. Träffade Lisa för första gången och blev invigd av henne. Andra gången jag träffade henne var hon grön och satt och käkade kladdkaka i Kims mörka kök. Tillbringade mycket helger och höstlov med Kim.
November:
Oh, you're so worth waiting for.

Var på Kristian Anttila på Fängelset med Kim, Lollo och Sanna och Anna Terheim signering med Lollo. Blev överraskad av Kim och tillbringade mycket helger med honom.
December:
Baby, baby, you're lemon in my eye.

Månaden är inte slut, men snart. Har hunnit med att klara av en termin av gymnasiet, vart i Uppsala två gånger och firat jul och även påbörjat mitt jullov. Lollo blev även indieelit!


Postat av: Kim

Åhh... Du är så fin älskling! <3 Vad hände med rosetten du brukade ha i håret btw? <3

2008-12-26 @ 10:22:26
Postat av: Linnéa

Har fått med det under juli månaad nu! <3

2008-12-26 @ 13:44:46
URL: http://babybel.blogg.se/
Postat av: Indie1337

ja! jag fick avsluta året :)

2008-12-26 @ 14:18:05
URL: http://gonebabygone.blogg.se/
Postat av: sanna

jag saknar rosetten -_-' R.I.P

2008-12-27 @ 01:17:59Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0