Confusion, Confusion, I love you, I love you.

Hade tänk att gå och lägga mig hyffsat tidigt inatt. det gick inte så bra eftersom det var stekande varmt i mitt rum och regnet smattrade mot väggarna så att man inte kunde sova. Höll på att torka ut också eftersom jag inte hade något vatten vid sängen och fick gå ner och hämta det vid tre när jag inte stod ut mer (Kim! du borde vart där, då hade det garanterat stått ett glas vatten vid sängen). Somnade i alla fall tillslut efter att ha vridit mig från sida till sida, men tidigt var det inte.
Imorgon blir det Broder Daniel, jag är pepp! Fick reda på att Adam Bolméus ska spela gitarr med dom också. Träffade ju han för ett tag sen, känns nice. Det kommer bli fint, åh så fint!


Postat av: Matao

Adam Bolméus? mhmm, jag hade hoppats på Johan Neckvall.. Jaja, det skule ju inte bli nåt jippo sa ju Berggren till Sonic, utan ett vanligt gig. Lite synd. Hade varit fint att ha med alla som varit med genom åren.. Brukar inte Adam Bolméus vara tredje gitarrist föressten? Eller vad heter den killen?Nice blir det iallafall! Jag är också pepp!!

2008-08-07 @ 17:31:23
URL: http://coolyourboots.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Tänkte direkt på Kim då du nämnde vattenglaset, och det gjorde du också tydligen då jag just efter det läste parentesen om honom ^^

2008-08-07 @ 19:44:28
URL: http://sarcasmandirony.blogg.se/
Postat av: Ninni

skit fin blogg har du linnéa :*

2008-08-07 @ 21:03:41
URL: http://pleasecureme.bloggNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0