Zigenarliv Dreamin.

Ser några doopers, bängen försöker schasa bort. "Ava me dej tjattras, vi har inte gjort nåt. Vill inte ställa till problem, bara sitta här i solen o ha det lite gott så!". Jag går förbi och tänker att när jag faller, låt det gå fort då.

Såja, nu har jag äntligen kommit på bättre humör. Haha, mina humörsvängningar är helt otroliga. Har gått runt som en zombie i två dagar nu, men så äntligen kom en liten lycka i mig. Min skola är väl inte så farlig och jag kommer fixa det, snart åker jag till Uppsala och jag längtar ihjäl mig efter Kim och imorgon ska jag baka muffins, det borde väl ändå hålla humöret uppe? Om inte Kalle Sprätt finns på tempo stryper jag någon imorgon, okej?
För övrigt tycker min farfar att jag påminner om en zigenare, medans min farmor säger att det bara är metal-musiken som gör att jag har mörkt hår.


Min längtan är sån som ingen har haft.

Nu har man börjat uppsakatta helgerna mer. Jag vill bara ha lov och allt sånt nu. Skolan gör mig bara trött, grinig och ledsen. Men det är ju inte så att den är helt kass eller så, utan det är bara min trötthet som gör allt kasst. Jag fick inte ledigt på fredag av lärarna så dom får väl dra skolk på mig eller något då, men då får dom skylla sig själva eftersom jag bara var ärlig och sa vad jag ska göra. Hämtade i alla fall ut tågbiljetten idag så på torsdag kväll bär det av ännu en gång till Uppsala. Får bara hoppas att Kim uppskattar min ankomst.

14:00

Åh, jag riktigt älskar när min familj berättar saker för mig. Det blir samma sak varje gång vi ska på släktkalas. Att man liksom ligger i sängen och blir väckt av Lollo som säger att hon fick reda på att vi tydligen skulle till en släkting idag. Och när man då frågar mamma eller pappa om varför de inte berättat det säger de alltid "jamen hörde du inte när vi pratade om det igår?". "Typ, eh nej, jag satt på andra våningen. Det är inte så att jag sitter och lyssnar på er hela dagarna."
Jag behöver ta en dusch, äta frukost, fixa iordning mig och få till ett acceptabelt humör innan fem. Jag vet inte om jag kommer lyckas.


Och att våga hoppas på nåt fint, är att skjuta sig i huvudet.

Trisst, trisst, trisst, trisst!
Jag har inget att göra. Lyssnar Hästpojken och JAG SAKNAR KIM! Och eftersom min pappa är så snäll och så, beställde han tågbiljett och popaganda biljett till mig förut, det gör mig glad. Nu ska jag ta och pussla ihop Beatles-dvdn som jag länge väntat på.

You'd always be there, Well where are you now?

Vissa dagar försöker man inte tänka så mycket. Dom dagarna kan vara bra, till och med riktigt härliga. Men vissa dagar orkar man bara inte försöka tänka på annat, då blir liksom hela huvudet fyllt med allt möjligt, och dom dagarna kan vara riktigt förjävliga. Idag är en sån dag. Jag har liksom inte gjort något alls utan bara gått runt för mig själv och det blir som ett stort jävla kaos i mitt huvud. Jag orkar inte. Rädslan av att bli sårad och lämnad sitter som ett jävla klister och det gör mig rädd. Jag vill inte att allt ska bli som förr. Men eftersom människor är som dom är vet man aldrig vad som kommer hända. Jag orkar inte massa förändringar och svikanden nu. Jag vill kunna känna mig speciell.
Jag får väl börja sluta tänka.

Popaganda.

Igår började jag media på Alegymnasium. Jag tvivlar på om min framtid är så ljus, men någonting måste jag väl kunna bli? Idag var väl klassen lite mer pratglada än igår i alla fall. Verkar göra framsteg. Fast jag orkar inte skriva så mycket mer om skolan faktist eftersom jag tycker det är rätt tråkigt och ointressant. Men vad är intressant som jag skriver egentligen? haha. Kan ju i alla fall nämna att jag ska till Kim i Uppsala nästa vecka igen. Jag åker troligen på torsdag kväll någongång och sedan så går vi på popaganda på fredag och lördag. Ska bli härligt att komma bort ett tag igen tycker jag. Och dessutom är Kims nya lägenhet mycket mysig, så det tackar jag inte nej till att få komma upp igen och gå runt i mina fina beiga tofflor á la IKEA. Funderar på att ta med mig dom hem sen.


Uppsala - Göteborg.

Nu är jag hemma från Uppsala och tiden har gått aldeles för fort. Jag hinner inte med, okej?
Eftersom jag heter Linnéa Saaranen och är som jag är han vi med det här under dagarna:
- Leta rätt på Kims lägenhet som han hade glömt vart den låg.
- Sova och spendera mycket tid i sängen/soffan.
- Äta.
- Gå på toa.
- Duscha i källaren (jag lyckades alltid möta Kims tacos-luktande hyresvärd när jag gick ner och då var jag dessutom iförd en blå morgonrock och tofflor).
- Handla på ICA och Statoil.
- Se på tv/film.
- Diska.
- Sätta upp en tavla ocgh flytta bokhylla.
- Städa.
- Sitta i fönsterkarmen.
- Lyssna på Håkan.
- Dricka kaffe.
- Prata om hur livet är förjävligt (enligt mig).
Något jag glömt?
Jag hade i alla fall en fin tid och Kim är en person som alla borde ha. Fast ni får då inte ta ifrån mig just den här Kim.
Jag funderar starkt på att gå på popaganda nästa vecka. Jag vill ha mer pengar. Fyfan för låga inkomster och tomma plånböcker och kort. Får i alla fall hoppas att det blir av för då kan jag träffa Kim om bara en vecka och då blir jag glad. Orka vänta länge liksom. Längtan kan ta död på en tillslut tror jag.
Och nu blir jag sjukt irriterad på mig själv eftersom klockan är strax över fyra och jag måste verkligen ställa om mig själv tills skolan. Det här är inte bra alls. Jag ska liksom gå upp åtta timmar tidigare varje dag nu än vad jag har gjort den senaste tiden och gå upp en timma efter den tiden jag brukar gå och lägga mig annars. Idag ska jag i alla fall gå upp vid tio så att jag sedan kan ta bussen in till Göteborg där jag och Sanna ska gå en liten runda. Det är mindre än sex timmar tills dess. Jag borde ge sömnen ett seriöst försök.


Åh Uppsala.

Är det någon idé att gå och lägga sig inatt? Ska ändå upp vid fem tiden. Får väl sova på tåget och när jag väl kommer till Uppsala antar jag. Bör nog packa snart. Varför blir det alltid så nu för tiden att jag packar det mesta någon timme innan jag ska åka? Jag stannar där uppe till på måndag i alla fall om allt blir som planerat. Fast någon biljett hem har jag inte ännu. Förövrigt så har jag blivit sjukt stel i ryggen. Jag hoppas på massage varje kväll.
Har inte orkat göra någonting idag, bara vart hemma. Förlåt sanna att vi inte gjorde något, jag är dålig.


Sweet thing, I watch you.

Idag blev jag väckt igen och sov därför inte min sena sömn. Har köpt biljett till Uppsala idag så på fredag kommer jag antagligen vara så trött att jag inte kommer kunna stå på benen. Tåget går nämligen runt åtta från Göteborg så jag kommer väl få gå upp vid den tiden jag brukar gå och lägga mig ungefär. Känns ju härligt.
Åkte från hålan idag och gick runt i Göteborg med Lollo. Vi åt på café och gick runt och pratade om livet i allmänhet. Imorgon vill jag se ut som 18 och heta Louise Saaranen. Varför måste jag vara kort, se ut som 12 och inte alls lik min syster? Alltså, jag är så trött på att vara liten men ändå vill jag inte bli gammal. Det känns bara som om man missar så mycket nu bara för att man är i just den här åldern. Varför kan man inte får göra det man vill nu? Man slösar bort livet på ingenting. Och vart har allt bra och roligt tagit vägen? Känner mig som en deppresiv tjugoåring som inte orkar med livet. Det skrämmer mig. Allting har gått så fort det senaste året och det har hänt så mycket och man har förändrats så mycket att man inte känner igen sig alls i den person man var förr. Man har andra tankar, åsikter och uppfattningar än vad man hade då. Är rädd för att ta fel beslut i livet. För det känns som om det är i den här åldern man tar alla stora beslut som påverkar sin framtid. Jag är rätt konstig och tänker nog för mycket.

Putte Nils Dumbledore Saaranen.

Min kanin fyller 10 år idag. Grattis! <3


I want to be a part of something.

Ibland kan livet kännas så meningslöst. Så fort något roligt är över bli allt som vanligt deppigt och ovärt igen. Jag behöver mer famnar och uppmuntringar eller något. Fast ni borde egentligen inte stå ut med mitt klagande. Det gör knappt jag.

Saker jag borde gör istället för att sitta här:
- Gå på toa innan jag gör det jag behöver göra i sängen.
- Hämta min laddare till mobilen innan den dör här uppe eller dör inatt, och det vill jag inte eftersom jag bör väckas av den så att jag inte sover bort hela dagen som brukar hända annars (gör egentligen inte mig så mycket eftersom det är skönt att sova bort dagar, förutom att jag måste beställa tågbiljett så tidigt som möjligt).
- Borsta tänderna och tvätta bort sminket.
- Byta om.
- Stänga av min vinylspelare som står på fast inte spelar någon musik (eventuellt sätta på den igen).
- Dra ner rullgardinerna så att inte alla sjukt irriterande insekter kommer in genom mitt lite öppna fönster.
- Ta bort mina saker från sängen som jag bara dumpade där när jag kom hem.
- Logga ut från bilddagboken så att inte alla äckliga killar_9x vill ha ens msn mitt i natten.
- Börja fundera på vad jag har gjort för nytta här i livet (bör väl inte ta så lång tid).
- Sova.

What is worthwhile in the world, if you can't be with the one you love?

Idag gick jag inte upp vid tre utan blev väckt av Lollo vid tolv eller något. Då tyckte tydligen mamma att jag skulle gå upp. Kommer aldrig kunna ändra på min dygnsrytm till skolan. Jag brukar gå och lägga mig vid den tiden pappa ska gå upp för jobbet och går upp vid lunchdags. Jag borde kanske göra något åt det. Jag och sanna tog en sväng till Brewsan senare på dan och tittade på Ram Di Dam som jag aldrig hört innan men de var kul att höra på. Sen blev det Kusowsky med massa nya låtar. Den näst sista låten var mycket fin och sen var hjärtlös en trevlig bit. Hoppas på att få höra dom igen. Vi avslutade kvällen med att se på Firefox Ak. Får ju nämna att jag köpte Dansa på vinyl. Det är lite respekt tycker jag. Vinyl är fint och det känns som om jag gått över från cd till vinyl nu för tiden i mitt rum.
På fredag blir det nog att jag åker upp till Uppsala för att titta in i Kims nya lägenhet. Stannar över några dagar. Sen blir det ju att skolan börjar nästa torsdag. Jag vet typ inte vart jag ska ta vägen för jag orkar verkligen inte. Har inget att se fram emot i höst och det skrämmer mig lite. Har inte riktigt något att se fram emot alls egentligen längre. Vill inte gå runt och bara tänka på skolan hela tiden. Jag orkar inte det nu.

      
  

04:31

Jag är inte trött och kan inte sova på nätterna.
Hej kom och hjälp mig!

Confusion.

Jag kan inte välja saker här i livet längre. Jag kan heller inte förstå mig på människor längre.
Äh, jag är knäpp.

Oh the world won't understand, it's left no time for us.Det var fint, åh så fint!

Confusion, Confusion, I love you, I love you.

Hade tänk att gå och lägga mig hyffsat tidigt inatt. det gick inte så bra eftersom det var stekande varmt i mitt rum och regnet smattrade mot väggarna så att man inte kunde sova. Höll på att torka ut också eftersom jag inte hade något vatten vid sängen och fick gå ner och hämta det vid tre när jag inte stod ut mer (Kim! du borde vart där, då hade det garanterat stått ett glas vatten vid sängen). Somnade i alla fall tillslut efter att ha vridit mig från sida till sida, men tidigt var det inte.
Imorgon blir det Broder Daniel, jag är pepp! Fick reda på att Adam Bolméus ska spela gitarr med dom också. Träffade ju han för ett tag sen, känns nice. Det kommer bli fint, åh så fint!


I just can't seem to work it out right, but I just wanna be by somebody's side.

Nu regnar det ute som det har gjort hela dagen. Jag orkar inte sova ensam inatt när det regnar, blåser och är kallt ute. Fast jag orkar nog aldrig sova ensam egentligen, men det är nätter som de här som får mig att tänka extra mycket på det. Jag undrar om man någonsin kommer vänja sig att sova ensam, eller kommer man alltid känna sig konstigt förvirrad, borta, tanksprid, bortglömd osv på nätterna? Jag tycker inte om det i alla fall.

Oh people you never understand me.

Broder Daniel spelas och jag är pepp inför fredag.
Inte långt kvar på sommarlovet nu, jag vill inte börja skolan. Tror att jag ska gå i ide i tre år och vakna upp när skolan är över. Orkar inte nu, kommer inte orka då.


Rip It Up, and start again.


 


I Am The Walrus.

Blev en mycket varm natt vilket ledde till att jag stack ner till källaren klockan tre och knuffade bort pappa från hans säng och lät han sova på vindsvåningen som känns som en sauna (får väl börja sätta in lite finska ord för att visa vart man har fått sina gener från). Jag sov förövrigt rätt svalt resten av natten, vet dock ej om pappa gjorde det, har inte frågat. När jag väl orkade mig upp ur sängen (vilket var runt tolv) gick jag ut och solade lite. Fick även ett målarjobb av pappa att måla mormors brunn i trädgården och det tackade jag inte nej till. Det var varmt så jag målade i bikinin som jag solade i. Detta ledde till många stirrande ögon eftersom vägen gick förbi där jag målade. Tror dock inte att det beror på mitt enormt vältränade, bruna jag, utan snarare tvärt om. Var ett under att de inte cyklade/åkte/gick av vägen när de bländades av min bleka kropp. Snart börjar skolan också. Känns inte sådär lockande faktist. Och har inte tiden gått lite fort? Kändes som om jag satt och klagade nyss om att det var så långt kvar till sommarlovet. Jag är nog västra götalands bästa klagare! men det är väl alltid kul att man kan vara bra i något.

Eftersom det är väldigt mycket Beatles som spelas hos mig tycker jag att den här videon passar bra att lägga ut.


RSS 2.0