Det har blivit svårt att älska, när all kärlek lett till besvikelse.

Nu är Linnéa här igen efter en lång långt tid. haha eller endast några dagar men vi säger lång för att det låter bättre. Sitter här med mina sömnlösa ögon och har nyss skrivit klart min recension. Känns skönt, även om den inte blev särskillt bra, men den får duga. Skyller på min kvarstående huvudvärk.
I fredags var jag på Hästpojken. Det var bra, fast kort. Och sen lördag och söndag var jag på UKM. Orkar inte redogöra nogrant hur allt vart i helgen utan det får ni försöka lista ut själva.

Nu blev jag för trött för att orka skriva mer och ens komma på något att skriva om så jag tror jag och mina trötta ögon avbryter här.


And what you think you can not say, And what you feel you can not show.

Gick upp med världens huvudvärk och käkade frukost och tänkte att det kanske skulle hjälpa. men det gjorde det inte. Så därför stannade jag hemma idag. Fick det glada beskedet att BD skulle spela på Way Out West och sen somnade jag och sov till 11. Och då fick jag värsta kicken och började städa. Jag röjde ut gamla kläder som jag packa ner i tre stora påsar, la in alla rena kläder i garderoben som legat framme ett tag, tvättade rent uppe på min bokhylla eftersom allt mitt smink och hårsaker ligger där och fixade ordning i rummet så nu ser det rätt välstädat ut. Har också fixat med att föra över bilder på skivor och lagat mat. Jag känner mig faktist rätt duktig idag. Nu är det bara läxorna jag behöver ta itu med men nu när jag är klar med all städning känner jag mig lite mer inne på banan.
Idag blir det att jag ska träna lite på svenska provet vi ska ha imorgon. men det blir nog inte så jobbigt eftersom man bara ska träna på de anteckningar som man skulle skriva under en lektion. Sen måste man ju då läsa lite också, så jag blir klar med det. Och så har vi ju då nationella i matte imorgon och det har jag ingen pepp alls för men sen är det ju gjort iaf, så det kommer nog kännas skönt.
Ha det fint!

A B C sing for me.

Igår fick jag se en som ladda upp en bild på Broder Daniel och tankarna har rullat efter det. Kände på mig att det var dags för spelning. Jag fick glödjeskutt när jag vände på tidningen som låg åt fel håll och fick se Henrik Berggrens stjärndekorerade ansikte över hela framsidan. Då ploppade frågan upp hela tiden"vart, vart, vart?" och till min stora glädje ska denna stora sommar händelse äga rum på Way Out West. Finns inget annat att säga än underbart!

image68

I Was Definitely Made For These Times.

Åh nu är det massa saker på gång.
Massa festivaler och konserter nu innan och under sommaren att jag inte vet vad jag kommer ha råd med och ska på. Borde typ göra en kalender åt mig själv eller nått för att hålla reda på alla datum, tider och priser och allt var det är.
Och sen är det massa skola också. Måste läsa klart min bok och fixa recenssionen, träna på prov och fixa foton till bilden. Har fortfarande inte riktigt valt ämne, men sa musik till läraren. tänkte skriva ut några konsertfoton eller nått och sätta upp kanske, får se. andra bra förslag på teman? man ska liksom välja ett tema och sen uttrycka det på 2 eller kanske 3 olika sätt. Jag har valt att fota och använda flaskfärg och sen får jag se om jag hinner mer men då blir det nog att jag antingen antingen använder kol eller vattenfärg. jaja, förslag på teman och vad jag i sånna fall kan måla om jag väljer temat musik? Hon sa att jag typ kunde måla till någon speciell låt i sånna fall också. Nog tjatat om det.
På national dagen ska jag och Sanna på picknick-festival i Härlanda. Haha, ska packa på oss massa go mat och allt sånt, ska bli kul. Fast får hoppas att de bokar in fina band också. Längtar dit iaf, för då slutar skolan snart också, grymt härligt.
Ha det fint!

Oh my!

Vissa dagar är finare än andra.

  

image64


hey hey lover.

Nej, nu har jag inte gjort ett smart drag. Skulle stänga ner och inte sitta här men det blev så ändå, som vanligt.
I sommar funderar jag på att typ dra ut datorn, stänga av mobilen och dra någonstans. Skulle inte det vart en fin ide? liksom försvinna ett tag bara? haha, får tänka mer på den saken.
Ingen värd helg direkt, så imorgon får ni gärna röva bort mig en dag så jag gör något annat än bara sitta hemma i den här byn. Kom och hämta mig bara.
Ha det fint!

Come Together.

Förlåt för mina deprimerande inlägg,
jag ska försöka bättra mig, haha.
jag har faktist glada dagar också.
Ha en fin dag!


She falls and dreams alone.

Vissa dagar vill man bara sova bort,
för att sedan vakna upp till bättre.
Idag är en sån dag.

Looking good but feeling sad.

Varför ska det vara så dåligt väder idag? Känns inte trevligt att vakna då.
Fast som tur är så är det inte så mycket snö men ändå lite vitt som ligger och retas. Men får hoppas att det klarnar upp lite under dagen.

Igår var jag och Sanna i Kungsbacka för att se Kusowsky. Fick skjuts av pappa som snällt väntade på oss. Det blev lite fel i början när vi råka gå in fel och kom in bland banden men vi stack ut så fort så jag tror ingen märkte oss, haha. Spelningen tyckte jag var jätte bra och jag blev glad över att höra ge livet en smäll.
Tack för en bra kväll!

Sen idag blir det som sagt Håkan i Scandinavium, det ska bli kul. Fast vet inte än hur länge vi ska köa, ser rätt så kallt ut ute och så men det blir nog ett tag skulle jag tro.
Och jag borde vara glad och pigg och allt såndär idag nu när det är Håkan. men det är jag inte. Har ingen att skylla på förutom mig själv.

   

Du vet hur jag är när det är fredag kväll.

Åh, ingen skola på tre dagar nu, härliga tider säger jag bara!
Idag blir det Kungsbacka och vi får ride dit av pappa, är nog bäst så. Sen imorgon blir det Håkan. Trevligt.
Och jag är nöjd, för jag fixade klart mitt abete igår, blev 6 och en halv sida och läraren tyckte det såg fin fint ut :) Fast mitt engelska nationella gick piss tycker jag. fast fick iaf VG men ändå. Man fickskit lite tid på sig så jag fick klottra ner några obegripliga svar på en hel sida de sista minuterna. Känns inte så bra men det gick ju inte helt dåligt heller.
Och jag kom in på gymnasiet jag sökte till eller bara preliminärt fast jag antar att det kommer bli så. Det blev alltså media på ale. Endast 13 som kommit in, haha. liten klass.

Ha det fint!

Du säger att kärleken aldrig var till för dig.

Idag har det äntligen vart vårväder igen, känns skönt.
Men imorse var jag så trött att jag var nära på att börja gråta för ingenting hela tiden, sjukt konstigt. Ville bara ligga kvar i sängen och inte göra någonting, skita i allt och skolan.
Men tillslut drog jag mig dit ändå och jag var inte gladare när jag kom dit för då hade jag världens huvudvärk. Men jag stannade kvar på alla lektioner och tyckte jag var duktig. Hade SO läraren på idrotten sista lektionen så man fick göra vad man ville så vi tänkte gå på promenad men satte oss på en bänk i solen istället och då blev jag piggare.
Och hemma har man bara fått sitta med sitt arbete som ska vara klart tills på fredag och jag orkar inte. Men det går framåt så jag tror jag blir klar.

Du säger att kärleken aldrig var till för dig
Att du aldrig känt vinden högt över trädtoppen
Säger att den delar sig vid kinden och blir hel igen bakom dig.

Jonny

Det var vårväder ute och det fick mig och Sanna att göra den här fina film, haha. Enjoy!


She falls and dreams alone.

Jag har ingen ork den här veckan.
Vet inte vad som är med mig men skolan får mig på så dåligt humör. Jag sitter bara och längtar till helgen hela tiden. Och sen när den är över är det samma visa om och om igen.
Jag måste bara säga att det inte går att beskriva min längtan till sommarlovet. Då slipper jag grundskolan föralltid och gymnasiet väntar. och jag är helt säker på att media kommer vara mycket bättre än 9:an. Bara jag hamnar i en bra klass då men det tror jag nog. Sanna ska ju också gå där så det blir bra. Om hon nu inte får för sig att typ byta eller nått, men det får jag inte hoppas.

Jag borde hitta sommarjobb men jag är så sjukt lat nu för tiden så jag orkar inte riktigt bry mig. Vad ska jag söka till liksom? Funderar också på om det är värt det. Man får liksom 2700 av komunen tror jag, på tre veckor. Liksom det är tre veckors ledighet som slösas bort. Men 2700 skulle behövas det med men jag tycker faktist det är för lite pengar. Liksom vad annars kan man söka till om man inte tar komunens jobb?

Ha det fint!

RSS 2.0