I Wish I Was Special, You're so fucking special.

Nu var det ett tag sen jag skrev men det blir så när man inte har något att göra och slösar tiden på att bara tänka. När man tänker för mycket då har man inte tid för annat liksom.
Nu känner jag för en dusch för jag är äcklig nu. Har inte gjort nånting idag. fast Sanna sov över här och vi orkade inte göra nått så det har bara vart slappigt idag, and I don't like it at all.
Nu för tiden är jag mest trött och ledsen över allt men jag tror att jag kanske är på väg mot bättre dagar... hoppas jag iaf. I dessa dagar blir det att jag sitter och lyssnar på Dope och sorgsna lugna låtar typ, fast ibland blir man för deppig av at lyssna på de lugna låtarna så då blir det lite annat i mellanåt. Och nu svammlar jag bara om massa skit. Ha ett bra lov nu allihop. <3

You float like a feather
In a beautiful world
I wish I was special
You're so fucking special.

image14

Hello, I miss you quite terribly.

Idag blev det ingen skola för mig. Mitt huvud sprängs snart >< Och jag pallar ingenting längre. Vad är meningen med det här egentligen? Och idag blir det nog inget långt inlägg eftersom mina ord inte kommer fram längre så det kanske är bäst att bara sluta nu.

Where you are the one, the one,
That lies close to me.
Whispers, "Hello,
I miss you quite terribly."
I fell in love, in love,
With you suddenly.
Now there's no place else,
I could be, but,
Here in your arms.

image12

If you smile I swear boy I'll dance these tiles.

Trött som fan. Har inte käkat frukost än även om jag dör av hunger. Det här beror på att jag har blivit ett riktigt lazy ass! idag vet jag inte vad som händer (som vanligt) funderade på att åka till gbg men nu har ju klockan blivit så mycket så affärerna lär väl stänga när man kommer dit. och den här jävla dagen känns som en söndag -_-' Jag HATAR söndagar. De borde utrotas och bytas mot en extra lördag (inte smart tänkt men om man inte tänker efter så mycket så blir det sånna här tankar)
Och är det nån som vill köpa skit goda kakor av mig? har 5 olika sorter och man blir beronde av dom. Kostar 50 kr/burk och pengarna går till våran Prag-resa som vi ska göra. Har bara sålt fyra burkan än så länge men de kommer nog gå åt hoppas jag. Annars får jag la själv ta fram plånboken och göda extra fett.

image11

When you smile, I melt inside.

Då har mas suttit här och tittat på 3 och ett halvt avsnitt av Skins. Så nu tror jag att jag är ikapp de avsnitten som går på tv. Fan va bra det är. Och jag fortsätter med mitt Jamie T knarkande nu, och antagligen kommer jag la sitta här all night long ifall man inte får ett oväntat besök. Palla fredagar hemma. fast nästa vecka är det lov iaf, då jävlar måste det hända nått kul. Jag är så trött på skolan just nu så jag pallar inte att bara sitta hemma och inte göra ett skit.
Och jag skriver aldrig nått roligt i mina bloggar har jag kommit på. Man kommer på skit mycket att skriva om och sen när man väl sitter och ska få ihop nått blir det bara crap så tack för mig.
Och det kanske kommer ännu fler inlägg idag, eftersom det verkar bli en sån dag.
och bara för att ge er onödig fakta så slutade jag att knarka Jamie T just nu eftersom jag blev för deprimerad av hans texter så jag lyssnar lite på Blink 182 istället. Men det får bli en söt bild på Jamie ändå :]]

Do you like my stupid hair?
Would you guess that I didnt know what to wear?
I'm just scared of what you'll think.
You make me nervous so I really can't eat

When you smile, I melt inside
I'm not worthy for one minute of your time
I dread the thought of our very first kiss
A target that I'm probably gonna miss

Lets go... don't wait... this nights almost over
Honest... lets make... this night last forever
Forever and ever... lets make this last forever
Forever and ever... lets make this last forever.

image10

Yippy yo kay ay It's been a right good day!

Då var ännu en vecka av skola avklarad. Fast fullt med prov och onödiga arbeten och skit måste göras. Men den här dagen har faktist vart riktigt skön. Försov mig lite så därför fick det blir fula toffsar, åka till skolan och gå på klassrådet, Spanska, 30 minuter eneglska för att sen gå till kören som vi höll på med till bamba sen äta och eftersom vi kom igång så bra med kören fortsatte vi med det efter lunch också så det betyder att vi missa matten och sen typ halva hemkunskapen som vi gick på lite i slutet och nu hamnade jag här.
Sitter och lyssnar på lite Jamie T, hans låtar är så jävla bra.
Och jag måste bara få gjort nått roligt den här helgen, jag känner verkligen att det behövs.

Ya haters, shake down fakers
Ah, you'll never get nowhere
Cause I'm the pacemaker.

image8

This Is the Best Day Ever.

Nu har jag inte skrivit blogg på ett par dagar så här kommer nu äntligen ett inlägg dåra.
Idag har jag bara gått upp, ätit frukost, testat kamean lite och fixat iordning mig halvt och nu hamnade jag här. Vet inte vad som händer idag men det lär jag väl få veta sen.
Igår stod jag, Sanna och jennifer i cafét och jag har fortfarande huvudvärk från igår -_-' Och sen så åkte vi och köpte kamera och sen åkte jag hem till Michael och jag är en aning sur på ett par som jag säkert tror vet vilka ni är! Men hos Michael var det mysigt iaf. <3
Och inatt testade jag då min kamera lite och försökte lära mig grunderna typ och då hade min kära syster typ maskerad och klädde ut sig till olika saker x]]
Och den här låten är så bra.

Well I thought I heard you say I like you.
We can get out.
We don't have to stay,
Stay inside this place.

All we had to keep us safe,
And if,
We never sleep again,
It would never end.

Well I thought I
Heard you say to me,
We'll go,
So far,
Far as we can,
And I just can't stay.
One day we'll run away.


Den här bilder får ni tolka hur ni vill.

image7

Jag vill ha din ryggrad här, Fäst den i mig.

Hej hej! Nu är Linnéa 15 år! Weii!
Tack till alla som grattat mig och gjort den här födelsedagen värd! <3
Idag hade vi lite av mammas släkt här för att fira mig. Jag fick en plattång och sen pengar till kameran som snart är min :] Jag vill ha den nu! Sen så var jag med Sanna och vi fetta oss framför datorn med chips och såg på Blades of Glory ^_^ Sen imorgon (idag då eftersom det visst har gått över till söndag nu) ska jag nog till Michael och sörja för att det är söndag.
Just nu sitter jag och knarkar Kent låtar och så. Och det här är ett rätt så tråkigt inlägg kom jag precis på, men min humor frösvann när Sanna gick hem, förlåt. Jag pallar inte att gå och lägga mig nu, fast jag börjar faktist bli lite smått trött men men.
Och igår (fredag) stack jag hem till Michael men sen kom plötsligt grabbarna från Nol dit och satt och snacka WoW i TRE OCH EN HALV TIMMA! Fatta att jag blev trött och somna i soffan liksom. Jag hoppas att du tar hand om mig mer imån ^_^
Jaja, nu ska jag fortsätta att lyssna på depp-Kent och kanske ladda upp nån oviktig bild på bdb.
Shoop Shoop!

Lägg dig ner i gräset nu
Du är så varm här
Jag vill ha min tunga där
du är, så nära att du blir våt
men så nära får ingen gå.

image6

Fettpinnar <3

AAAHHHH! Daddy is here with my fettpinnar! *yummy*

Baby, it's fact.

Linnéa kom hem iaf :D Klarade orienteringsprovet! Go Me! Först gick jag med Denice och hittade den första kontrollen jag skulle ha men sen hittade jag inte den andra så jag tänte ge mig på nästa istället men sen kom två andra och så följde jag efter dom och hittade den ^^ och efter det hittade jag min tredje. Sen fick alla var sin Red Bull x] Jag hade iaf alla rätt och det var bra trots att mina skor och strumpor var dyngeblöta av alla lera och djupa sunkiga vattenpölar -_-' Men men.
Och igår fick jag brev av Emma :] Och idag fick vi ett brev från släktingar i Australien ^^ De vill att vi ska komma dit. Fan vad glad jag blir ifall vi får åka nästa vinter <3
och idag ska jag nog bara vara hemma. Typ göra min svenska sak om Little Miss Sunshine och bara slappa skulle jag tro. och två dagar tills jag är 15 nu!
Och igår var jag och Sanna coola_skajters_92.

You should know it's true.
Just now, the part about my love for you,
And how my hearts about to burst,
Into a thousand pieces.
So, it must be true.
And they'll believe us too soon.

Baby, it's fact,
Our love is true.
The way black is black,
And blue is just blue.
My love is true,
It's a matter of fact.
Oh, and you love me too.
It's a simple as that.
Baby, our love is true.

image4


The starlight above my hometown, Ain't as bright as the star I've found.

Då var måndagen snart över då. Skolan gick la bra idag. Inga sådär jätte jobbiga saker förutom att det var en så långtråkig No. Kom nyss hem efter att ha vart med Sanna när hon spelade gitarr. Fast jag satt utanföroch vänta.
Och så åt jag Chineees food idag igen (Verkar som om det kommer komma upp mat i mina bloggar rätt ofta bara så ni vet) Och nu ska jag snart ringa Sanna och så ska vi göra nått tror jag.
Och bli inte förvånade om jag inte kommer hem imorgon. Vi ska liksom ha orienteringsprov på idrotten. -_-' Jag kommer säkert inte ens klara det. Förra gången gick det ju som det gick när jag gick med Patricia x']
Och snart är lilla jag 15 år :D På torsdag faktist, funny bunny. Och Sanna! sätt inte upp några fula bilder på mig nu tack <3

The wilted flowers that I gave,
Not as nice as your bouquet.
All the lyrics that I wrote,
Not as smart as the words you spoke.
The starlight above my hometown,
Ain't as bright as the star I've found.
Every drawing that I drew,
Was never ever as cute as you.

image3


RSS 2.0