It's so sad, it's not a life.

Ibland känns det ok över det som har hänt, men ibland vill man bara gråta i någons famn och bara skita i allt. Och jag hatar mig själv, jag gör verkligen det. och inget kommer bli som förr känns det som, allt det här suger. fifan.
Pallade verkligen inte att åka till praon idag så jag låg i sängen till typ halv 11 och sen har jag lagat pasta och sen vet jag inte mer vart tiden tog vägen. och det känns som jag har börjat få minnesluckor eller nått liknande. kan inte komma ihåg vad jag gjort de senaste veckorna.
Usch, den person jag stör mig mest på är mig själv. Sitter och lyssnar på sorgliga Broder Daniel låtar. Borde la bara sluta bry mig om mig själv, då kanske allt blir bättre.

So it goes, so it lingers
While life is slipping
Through your fingers
And you're counting the days
As it seems
Without goals
And without dreams

It's so sad, it's not a life
It's a storage of a girl
And I'm not asking
For an easy time
But I'm asking
For a meaningful life.


Daddy, can you help me? I don't think I'll survive this fucking pain.

Skit dag.
Jag vill ha fredag nu. Timo kan faktist peppa upp mig lite.

Mummy, I'm not crying. I just got something in my eye.
Daddy, can you help me? I don't think I'll survive this fucking pain.
Brother, I am freezing and I just can't figure who's to blame.
Sister, am I happy again? I can't see my face through all these tears.

image29


Sunday.

Sunday, hold my hand.
Sunday, let me understand.
Sunday, ease my pain before
Monday comes and you must die again.
Sunday, close my eyes.
Hide me from Saturday's lies.

Say you missed me for a while.

Nu börjar jag bli trött. Eller jag känner inte riktigt av det men man märker det på mitt skrivande och så. Och så har jag problem med andningen just nu också -_-'  Men nu är det äntligen helg och jag hinner la andas nu igen hoppas jag för nu har jag klarat av en vecka på praon. Är stolt över mig själv, men jag pallar inte stället mer, jag har ju jobbat som en jude. sanna kom iaf och hälsade på en snabbis (mest sitta och titta på mig när jag slänger i mig Burger King) och sen kom Lollo och vi handla julklappar till mamma och pappa och jag köpte en heroes tröja <3 Den är tuff. Jag kanske inte borde sitta här mer, men jag pallar verkligen inte gå och lägga mig. Men sov sött iaf :*

I could think of a million days to come
but now I'm wishing your eyes were here
instantly cause I want to be seen
I could think of a million things to show.

Say you love me
Say you like having me around
Say you missed me for a while.

image28

I gotta go to work, then hurry home, badi bap bap bap badi bap bap bap.

JÄVLA SKIT!
Praon idag liksom. Satte mig på bussen 08:06 och bussen var lite sen eftersom det var massa köer så då kom jag la prick kl 09:00 till Café Cappucino. Och när jag kom dit var det lugnt och Caroline som jobbar där gav mig en varm choklad så då satte jag mig ner och drack den med två andra praoelever. och måndagarna var skit lugna där så det blev inte så mycket jobb utan mest sitta ner och fika. Det var skönt eftersom jag ver skit trött.
Men sen kl 12 så typ ringde dom från Café Festival som ligger i Nordstan för de sammarbetear med dom så då sa carline att jag skulle gå dit. Så då tänkte jag la att jag skulle vara där en stund bara och hjälpa till med nått, men nej. Jag ska vist vara där hela tiden. Fifan! Jag har stått och tömt och plockat ut diskmaskinen och allt sånt till klockan 5 >< och det är bara massa gammlingar där. Pluss att en gubbe sitter och spelar piaono och får applåder hela tiden. Jag hade lust att trycka ner en tårta i hans feta halls (förlåt, men så var det). Liksom jag hade först valt det cafét men sen när jag fick reda på vad det var för nått café tog jag bort det och valde Cappuccino istället och så gör dom så här! Fifan vad jag är sur. Jag blev så glad för att det var bra på Cappuccino och så flyttar dom mig.
Jag hoppas jag får gå tillbaka till Cappuccino nästa vecka för då ska dom andra praoeleverna inte jobba där så då kanske dom sätter dit mig istället. Men liksom fan!
Och eftersom jag antagligen ska jobba från klockan 09:00-17:00 den här veckan på oldie-cafét kommer jag nog ligga död i helgen.
Och jag vill att nån trevlig liten rackare kommer och hälsar på mig, annars dör jag. Även om dom säkert kommer bli sura då men det skiter jag i nu. Kom och hälsa på mig!

I wake up every day feeling the same way
wake up every day feeling the same way
I gotta go to work, then hurry home
got to go to work, then hurry home
oh every day is just the same
oh every day is just the same
oh misery a place in me
oh misery a place in me
badi bap bap bap
badi bap bap bap.


image27

Love Like Winter.

Jag är trött på det mesta just nu, bara så att ni vet. Jag pallar inte sånna här helger, jag pallar dom verkligen inte. Jag kan lika gärna spola över varje för saker och ting blir inte bättre på dom. Blir bara för mycket tänkade och saknad. Det kändes som jag hade så mycket att skriva men tankarna försvann plötsligt.
Men imorgon blir det prao iaf. Måste gå upp tidigt de här två veckorna och sömn är något jag egentligen skulle behöva just nu, men allt kan man ju inte få.
Åh, det känns som jag sitter och väntar på ingenting. Det suger rejält. Och det känns som jag har massa att se fram emot, men det har jag inte alls. För liksom ingenting känns kul just nu. Och så låter det som om man är skit deppig och allt sånt, förlåt. Jag mår säkert jätte bra egentligen, jag vet inte själv.

image26

Perhaps "Fuck off" might be too kind.

Nu slaravar jag med att blogga igen. Det blir nog ännu en helg utan något inehåll (Y) fifan va bra ><
Men nu har jag en skön säng <3 Har fått mormors så idag åkte jag, Lollo och pappa till IKEA och köpte en skön tjock madrass och fräcka påslakan, överkast och sånt där svart övardrag över madrassen för den var grön och ful så nu är den skit mysig ^_^ och så får man platts att ligga två i den med. Det är bra.
Och så gick vi till elgiganten för jag skulle ha UV filter men smarta jag tänkte fel så det blev ett förstort så det måste jag byta. Smart drag Mr.Christer -_-' Idag har jag kännt mycket för att lyssna på Fall Out Boy och deras musik har snurrat i min stereo men nu på kvällen kommer Hellogoodbye-känslorna fram så det får nog bli dom som peppar upp min kväll.
Och jag är typ pank >< Fast barnbidraget kommer ju snrat och det är ju bra men nu behöver man ju lägga massa pengar på julklappar och sånt med. Jag vill ju shoppa! Jag känner för att dra till Stockholm med frivilliga! Typ shoppa loss där och gå på konsert. Fast snart blir det iaf att jag ska se Timo mannen på pustervik :] Lollo hänger nog inte med oss utan hon ska enligt henne stå själv längsfram och hoppa x'D Jag ska iaf gå med Sanna och så ska Ninni och Emelie hänga på. och sen har jag även beställt tre biljetter till Bullet For My Valentine :D fast det är i februari men tiden går fort. För snart är det liksom jullov :O fast först ska jag ha två veckor prao. Ska praoa på Café Cappuccino som ligger i gbg. Mamma och pappa kommer få väcka mig varje dag annars kommer jag försova mig. Jag har problem med att komma upp ur sängen liksom. Jag hatar morgorna -_-' Det är inte särskilt bra att prata med mig då så att ni vet (undantag finns).
Sen så fyller old daddy 50 år i februari och då ska vi antagligen åka till London. Fifan vad jag längtar. Fast det ska typ vara nationella prov runt den tiden -_-' men får hoppas att det är några dagar efter för jag vill ju inte sitta själv å extra dagarna. Men det kommer bli så jävla roligt om vi åker till London. Har aldrig riktigt vart där förutom att mellanlandat och typ åkt buss då. Så jag längtar skit mycket dit. Och om det är nån konsert då kommer jag bli överlycklig. <3

Do me a favour and break my nose
Do me a favour and tell me to go away
Do me a favour and stop asking questions
Perhaps "Fuck off" might be too kind.

image25

I'll lay me down tonight, Much further down.

Åh, jag är så tom i huvudet. Vet inte vad jag ska skriva riktigt. Mitt liv är inte så intresant som ni märker. Men här sitter jag då, mätt som fan och lyssnar på AFI. Har bara vart i skolan idag då. Var rätt skön skoldag eftersom måndagar inte är jobbiga alls. Och den här dagen kommer antagligen spenderas här eftersom inget annat är planerat. Men jag har så mycket jag vill göra, så mycket jag vill säga och så många tankar. Jag vet inte vad jag ska göra av mig med allt. Men varför kan det aldrig bli som man vill? Just nu är allt rätt ok, men det är ändå saker som oroar en eller vad man ska säga och det finns liksom inget att göra åt det.
Jag har så jävla massa tankar och önsknigar nu om vad jag skulle vila göra just nu. Fyfan vad allt hade vart bra då. Men kommer man nånsin få känna den extrema lyckan? Känns i alla fall inte som det nu. Do you care att all?
Give 'em hell kid passar så jävla bra in men ni får tänka er texten själv.

I'll lay me down tonight
Much further down
Watch stars go out tonight
On sinking ground.

image22

Jag ger dig inte min morgon och inte min dag.

Då blir det Håkan idag då :D Är pepp på det asså. Måste kanske gå och fixa iordning min snart så att jag hinner, men jag tönkte att jag skriver ett kort litet inlägg först :] Lyssnar fortfarande på min lilla partyyy lista från igåt ^_^ Data fredagar kan la va lite mysiga ändå. Bara man har rätt musik och rätt tilltugg ;D Oj, nu börjar faktist klockan bli mycket kom jag på. Jag är alltid så seg på morgonen så det kanske är bäst att jag går och fixar iordning mig nu. Ha en bra dag, för det ska jag ha! <3

Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nått så mycket bättre, du får hela djävla jag
Hela underbara, unika jag inte något så fjuttigt som en morgon och en dag.

image19

Standing in the Way of Control.

Jag ska få mormors säng!

We got koka-kola veins - we don't use our brains. Bla bla bla bla bla bla bla bla bla!

AAH! Jag är alltid lika smart >< Lyckas alltid ta bort ett helt färdigt inlägg. Den här gången blev jag utloggad när jag skulle publicera det för att jag hade hållt på med inlägget för länge -_-' Och jag som faktost brukar kopiera inlägget så att det inte ska hända sånt här, men det är inget att göra åt så jag får la börja om då.
Det fick bli en data-sittar dag idag, vare sig jag vill eller inte. Har chips, godis och dricka här som sälskap som mamma förvånande hade köpt. Det är sånt man har föräldrar till.
Ingen som vill joina mitt partyyyyy?!
Spelningslistan som rullar är:
The Tough Alliance - Koka-Kola Veins
The Gossip - Standing in the Way of Control
Lasse Lindh - Svenska Hjärtan
Hellogoodbye - Here (In Your Arms)
Fall Out Boy - Dance, Dance
The Tough Alliance - First Class Riot
+ lite andra låtar som jag får för mig att lyssna på.

image18

Jag vill ha din ryggrad här. Fäst den i mig.

Jag är en usel bloggare. Jag uppdaterar den mycket sällan. Men jag ska försöka ändra på det. Fast sånt säger jag hela tiden och så blir det inte av men men. Idag var det då ännu en skoldag. Hade spanska prov som antagligen gick skit och sen provmiddag, den gick faktist helt ok. Fick titta på utvärderingen på förra provmiddagen och jag fick MVG :]] Men jag fick bara VG- på mitt feta boendearbete för jag hade bara med G och MVG sakerna men hade glömt VG så jag ska skriva en text till och då får jag säkert höjt betyhet på arbetet. Sen fick vi tillbaka skit mycket arbeten i engelska idag också. Hade VG allt och nått VG+ tror jag. Känner mig nöjd.
Sen så är jag så jävla glad att det är helg nu. idag vet jag inte vad som händer, skulle vilja åka till Michael eller nått, men det är lan fyllt med svett på gång, så eh ja. Sen imån blir det Håkan <3 och sen på söndag kanske det blir att vi åker och träffar kusinen. När ska jag hinna fäga håret? >< Jag måste göra det snart för jag får panik när jag tittar på mitt hår i spegeln, utväkt är inte det charmigaste. Hm, vad har jag mer att klaga på?! Inte så mycket mer faktist, konstigt nog.

Jag vill ha din ryggrad här
Fäst den i mig.
Lägg dig ner i gräset nu
Du är så varm här
Jag vill ha min tunga där
du är, så nära att du blir våt.image16

Give me a break from your taking your take.

Just nu mår jag rätt så bra faktist. Eller det kanske inte märks så bra med mina skrik på my parents men de får skylla sig själva. Jag fattar inte vad det är för mening med att skriva det här blogginlägget faktist eftersom jag inte har ett skit att skriva typ.
Men igår var jag och Lollo på Lasse Lindh iaf. Det var mysigt och trevligt. Du skär är så jävla bra och Svenska Hjärtan med <3 Efter konserten gick vi och fick kort och autograf på våra biljetter av Lasse och sen så tittar vi mot garderoberna och där står ingen mindre än kristian Anttila och lurar. Så vi gick fram och tog kort och så men det blev liksom inget riktigt snack. Och sen när vi skulle gå ut så kom han ut med en kniv i handen hahah x'D han skulle typ fixa bilen. Det var faktist lite kul att se tycker jag.
Och just nu saknar jag Michael. Har inte träffat han på skit länge typ. Men det beror ju på magsjuka, lan och förkyldning -_-' Får la ta och ringa sen.
Fan att lovet är slut och att det är skola på måndag. Usch säger jag bara. Palla prov och allt sån shit. Tror dom inte att man har annat att tänka på eller?
MLALSKKLASJALKDjjsfaknjdsaöL jag kom på att jag har kakor och godis som väntar på mig i mitt rum :D AH! fan vilken lycka <3 HAhah!

image15


RSS 2.0