I'm a statue baby, Knock me out!

Skön dag idag typ. Hade "filmfestival" i skolan så det enda vi gjorde i skolan idag var att se två filmer man valt och käka i bamba. Men ikväll blir det grejer. Kristian Anttila och Kusowsky, härligt härlig.
Har fått reda på de flesta betygen nu. Jag är sur för jag fick G i musik :( jag fick fan VG på provet och allt och det var andra som fick VG som jag inte tycker är bättre. men men. Sen så får jag nog G i idrott då, tänkte att jag kanske får IG men jag har inte fått betygsvarning så jag tror inte det, jag har faktist vart med mycket och kämpat för att klara alla jävla gymnastiksaker så jag tycker att jag är värd ett G. Sen så har jag VG i svenska, bild, spanska och antagligen i engelska med. Sen så har jag inte fått reda på i NO men jag tror jag har VG i alla fyra... eller det hade jag förra året iaf så jag får la hoppas att jag behållt det. Sen så blir det nog VG i SO som förra året med. Och så har jag MVG i Hemkunskap ^^ nån som vill komma på middag?
Och jag hoppas helgen blir bra. Jag hatar att inte göra nått på helgerna. Jag behöver ha roligt. Vad som helst bara jag känner lycka. Vilket jag inte gjort på ett tag nu.

Before I could ever let you go
Gonna beg until I drive you mad
And say something you could understand
I'm a statue baby, Knock me out.

image34

Postat av: SannaPanna

How could theese moments fade away
Saying you never loved me?
Same things we didn't ment to say
I take it back, I take it all back now! :*
Älska låten! (fast jag minns inte riktigt texten, men iaf..)
Och igår var nice, vi kan göra ngt imon, bjud mig på middag lol x)

2007-12-15 @ 16:54:26
URL: http://lefanten.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0